GRIZLY Třtinový cukr 1000 g Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Třtinový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného cukru. Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Náš třtinový cukr má světle hnědou barvu. Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Třtinový cukr 1000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
GRIZLY Třtinový cukr 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
76 Kč
Koupit za 76 Kč
GRIZLY Třtinový cukr 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Grizly Třtinový cukr 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Grizly Třtinový cukr 1000 g
Doprava:
85 Kč
Skladem
54 Kč
Koupit za 54 Kč
Popis
GRIZLY Třtinový cukr 1000 g
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Třtinový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného cukru. Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Náš třtinový cukr má světle hnědou barvu.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
-
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
-
Složení: Třtinový cukr demerara 100 % (2500 - 3500 UI)
-
Země původu: Kolumbie, Kostarika, Reunion
-
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Fotografie je ilustrační, cukr může mít světlejší barvu.
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Třtinový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného cukru. Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Náš třtinový cukr má světle hnědou barvu.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
-
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
-
Složení: Třtinový cukr demerara 100 % (2500 - 3500 UI)
-
Země původu: Kolumbie, Kostarika, Reunion
-
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Fotografie je ilustrační, cukr může mít světlejší barvu.
Parametry
Výrobce | Grizly |
Množství | 1000 g |
Druh cukru | třtinové |