Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. Je to prastará plodina původem z Mexika. Její využití je všestranné. Z kukuřičné mouky vykouzlíte v kuchyni netradiční exotická jídla. Z kukuřičné mouky se peče chléb, v Mexiku placky zvané tortilla, v Rakousku se z ní připravují škubánky, v Itálii vaří proslulá polenta. I Rumunsko má své národní jídlo z kukuřičné mouky zvané mamaliga. Složení: Kukuřice Návod k přípravě: Kukuřičnou mouku hladkou můžeme použít na zahuštění omáček... Celý popis
Koupit za 35 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Country Life Mouka kukuřičná hladká BIO 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Country Life Mouka kukuřičná hladká Bio 400 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
100 %
Mouka kukuřičná hladká 400 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
84 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
99 %
Mouka kukuřičná hladká 400 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
39 Kč
33 Kč
Koupit za 33 Kč
98 %
Country Life Mouka kukuřičná hladká Bio 400g
Doprava:
59 Kč
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč
Popis
Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě.
Je to prastará plodina původem z Mexika. Její využití je všestranné.
Z kukuřičné mouky vykouzlíte v kuchyni netradiční exotická jídla.
Z kukuřičné mouky se peče chléb, v Mexiku placky zvané tortilla, v Rakousku se z ní připravují škubánky, v Itálii vaří proslulá polenta. I Rumunsko má své národní jídlo z kukuřičné mouky zvané mamaliga.
Složení: Kukuřice
Návod k přípravě: Kukuřičnou mouku hladkou můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2-3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.
Kukuřičnou mouku můžeme použít i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 401 kJ / 330 kcal
Tuky:
3,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,4 g
Sacharidy:
70,0 g
z toho cukry:
1,3 g
Vláknina:
6,3 g
Bílkoviny:
8,6 g
Sůl:
0,01 g
Skladování: Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.
Je to prastará plodina původem z Mexika. Její využití je všestranné.
Z kukuřičné mouky vykouzlíte v kuchyni netradiční exotická jídla.
Z kukuřičné mouky se peče chléb, v Mexiku placky zvané tortilla, v Rakousku se z ní připravují škubánky, v Itálii vaří proslulá polenta. I Rumunsko má své národní jídlo z kukuřičné mouky zvané mamaliga.
Složení: Kukuřice
Návod k přípravě: Kukuřičnou mouku hladkou můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2-3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.
Kukuřičnou mouku můžeme použít i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 401 kJ / 330 kcal
Tuky:
3,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,4 g
Sacharidy:
70,0 g
z toho cukry:
1,3 g
Vláknina:
6,3 g
Bílkoviny:
8,6 g
Sůl:
0,01 g
Skladování: Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.
Parametry
| Výrobce | Country Life |
| Množství | 400 g |
| Druh | kukuřičné |
| Bezlepkové | ano |
| Hrubost mletí | hladké |
| Bio | ano |