Jak připravovat pokrmy z tapiokové moukyTapiokovou mouku můžete použít jako univerzální kuchyňskou přísadu. Jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dušených jídel, k přípravě krémů, při pečení moučníků a dezertů nebo k výrobě výborného pudinku. Ideální je také jako náhrada želatiny či rýže.Charakteristika: Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím.... Celý popis

Koupit za 45 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Jak připravovat pokrmy z tapiokové moukyTapiokovou mouku můžete použít jako univerzální kuchyňskou přísadu. Jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dušených jídel, k přípravě krémů, při pečení moučníků a dezertů nebo k výrobě výborného pudinku. Ideální je také jako náhrada želatiny či rýže.Charakteristika: Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k luštěninám ani obilovinám a neobsahuje tedy lepek či jiné alergeny. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě. Je však nevhodná při nízkosacharidové dietě - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Pokud se zajímáte o zdravou výživu, pak by tapioka rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti.
Složení: 100% škrob z hlíz keře manioku

 
100 g

 
 

Energetická hodnota
1485 kJ / 350 kcal

Tuky
0,5 g

- z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g

Sacharidy
86 g

- z toho cukry
0,5 g

Vláknina
0,9 g

Bílkoviny
0,5 g

Sůl
0,1 g

Skladování: Skladujte v suchu
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Wolfberry
Množství 400 g
Druh tapiokové
Bezlepkové ano
Hrubost mletí jemné
Bio ano