Pšeničná mouka, vícezrnná směs (žitná mouka, sůl, slunečnice, proso, slad, pšeničný škrob, sojová mouka, kukuřičná mouka, pšeničná bílkovina) regulátor kyselosti: kyselina citronová, protihrudkující látka E-170 (Uhličitany vápenaté získává se z přírodních nerostů – stupeň škodlivosti 0), droždí, sůl, olej, voda. O produktu Čerstvé vícezrnné pečivo. Rohlík je vyrobený ručně a bez jakýchkoli chemických náhražek. Běžné pšeničné pečivo. O značce Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně... Celý popis

Koupit za 15 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Pšeničná mouka, vícezrnná směs (žitná mouka, sůl, slunečnice, proso, slad, pšeničný škrob, sojová mouka, kukuřičná mouka, pšeničná bílkovina) regulátor kyselosti: kyselina citronová, protihrudkující látka E-170 (Uhličitany vápenaté získává se z přírodních nerostů – stupeň škodlivosti 0), droždí, sůl, olej, voda.

O produktu

Čerstvé vícezrnné pečivo. Rohlík je vyrobený ručně a bez jakýchkoli chemických náhražek. Běžné pšeničné pečivo.

O značce

Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.

To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.

Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.

Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.

Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.

Zajímavosti 

Aby pečivo chutnalo jako čerstvě upečené co nejdéle, využijte pro skladování namísto mikrotenových sáčků papírové pytlíky či bavlněné sáčky. 

Země původu

Česká republika 

Výrobce

Pekárna Kabát spol. s r.o., Pekárenská 10, 141 00 Praha 4, Česká republika 

 

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pekárna Kabát