Jak konzumovat dýňovou hořčici Konzumovat hořčici všichni umíme. Používáme ji místo tatarské omáčky nebo kečupu. Dále se hodí k pečeným nebo grilovaným pokrmům, uzeninám, na tousty a topinky, k sýrům, do těstovin, dipů, k rybám, hranolkům, na chleba s máslem nebo tak, jak to máme rádi. Charakteristika Dýně hokkaido se od dávných dob pěstuje na Dálném východě. Její prapůvod je však v Nové Anglii. Obliba této dýně v dnešní době vzrůstá díky stoupajícímu zájmu o zdravý životní styl. Dýně hokkaido... Celý popis
Koupit za 74 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Dýňová hořčice, 140 ml
Doprava:
zdarma
74 Kč
Koupit za 74 Kč
Horňácká farma Dýňová hořčice, 140 ml
Doprava:
10 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Popis
Jak konzumovat dýňovou hořčici
Konzumovat hořčici všichni umíme. Používáme ji místo tatarské omáčky nebo kečupu. Dále se hodí k pečeným nebo grilovaným pokrmům, uzeninám, na tousty a topinky, k sýrům, do těstovin, dipů, k rybám, hranolkům, na chleba s máslem nebo tak, jak to máme rádi.
Charakteristika
Dýně hokkaido se od dávných dob pěstuje na Dálném východě. Její prapůvod je však v Nové Anglii. Obliba této dýně v dnešní době vzrůstá díky stoupajícímu zájmu o zdravý životní styl. Dýně hokkaido je totiž také chutnou náhražkou nezdravých příloh. Je bohatá na vitamíny a minerální látky, zvláště pak na vápník, hořčík, fosfor, draslík, betakaroten a vitamíny A, B, C. Pro výrobu naší hořčice jsme kromě BIO dýně hokkaido dále použili cibuli, rovněž v BIO kvalitě, kvalitní olivový olej, směs koření a dalších ingrediencí.
Složení dýňové hořčice
BIO hokkaido, BIO cibule, olivový olej, pepř čtyř barev, sůl, citronová šťáva, dijonská hořčice, hořčičné semínko, koriandr
Skladování
Výrobek uchovávejte na tmavém a chladném místě. Po otevření skladujte v ledničce uzavřený víčkem.
Země původu
Česká republika
Obsah
140 ml
Konzumovat hořčici všichni umíme. Používáme ji místo tatarské omáčky nebo kečupu. Dále se hodí k pečeným nebo grilovaným pokrmům, uzeninám, na tousty a topinky, k sýrům, do těstovin, dipů, k rybám, hranolkům, na chleba s máslem nebo tak, jak to máme rádi.
Charakteristika
Dýně hokkaido se od dávných dob pěstuje na Dálném východě. Její prapůvod je však v Nové Anglii. Obliba této dýně v dnešní době vzrůstá díky stoupajícímu zájmu o zdravý životní styl. Dýně hokkaido je totiž také chutnou náhražkou nezdravých příloh. Je bohatá na vitamíny a minerální látky, zvláště pak na vápník, hořčík, fosfor, draslík, betakaroten a vitamíny A, B, C. Pro výrobu naší hořčice jsme kromě BIO dýně hokkaido dále použili cibuli, rovněž v BIO kvalitě, kvalitní olivový olej, směs koření a dalších ingrediencí.
Složení dýňové hořčice
BIO hokkaido, BIO cibule, olivový olej, pepř čtyř barev, sůl, citronová šťáva, dijonská hořčice, hořčičné semínko, koriandr
Skladování
Výrobek uchovávejte na tmavém a chladném místě. Po otevření skladujte v ledničce uzavřený víčkem.
Země původu
Česká republika
Obsah
140 ml
Parametry
Výrobce | Horňácká farma |
Hmotnost | 0 g |