PŘENOSNÁ "ELEKTRICKÁ PADESÁTKA" je nejoblíbenější udírna v mé nabídce a výborně se hodí pro domácí uzení od jara do podzimu. Dokud teplota nespadne pod 5°C. PADESÁTKA zvládne uzení tradičně dřevem nebo moderněji topnou elektrickou spirálou s termostatem (v kombinaci s udícíma pilinama nebo jemnou štěpkou), která je již součástí balení.Díky kalenýmu sklu ve dveřích udírny můžete sledovat, co se uvnitř při uzení děje. Udit můžete zavěšením na háčky a nebo využít 3 patra roštů. Pro uzení studeným... Celý popis
Koupit za 9 020 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
KAISER elektrická udírna PADESÁTKA, nerez
Doprava:
zdarma
Skladem
9 020 Kč
Koupit za 9 020 Kč
KAISER elektrická udírna PADESÁTKA, nerez
Doprava:
zdarma
Skladem
8 200 Kč
Koupit za 8 200 Kč
Popis
PŘENOSNÁ "ELEKTRICKÁ PADESÁTKA" je nejoblíbenější udírna v mé nabídce a výborně se hodí pro domácí uzení od jara do podzimu. Dokud teplota nespadne pod 5°C.
PADESÁTKA zvládne uzení tradičně dřevem nebo moderněji topnou elektrickou spirálou s termostatem (v kombinaci s udícíma pilinama nebo jemnou štěpkou), která je již součástí balení.Díky kalenýmu sklu ve dveřích udírny můžete sledovat, co se uvnitř při uzení děje. Udit můžete zavěšením na háčky a nebo využít 3 patra roštů. Pro uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju přikoupit generátor studenýho kouře.
Udírna funguje velmi jednoduše - topnou spirálu uložíte do ohniště, do misky nasypete udící piliny nebo štěpku, kterou navlhčíte a položíte přímo na spirálu. Ta štěpku sama podpálí a termostat, který ovládáte přímo na spirále, se postará o správnou teplotu v udírně. Vy pouze občas kropíte štěpku pro řízení množství kouře a správnou vlhkost v udírně.
Po vyjmutí topné spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem a nebo udícíma pilinama.
Vejde se do ní 12 středních ryb, cca 25 klobás a nebo 10 kilo masa rozložený na roštech.
VERCAJK CO NAJDETE V KRABICI:
univerzální zásuvka s topnou spirálou a miskou na udící piliny
(po vyjmutí spirály můžete zatopit drobným dřevem)
rovný rošt
vlnkový rošt (pro ryby)
set háčků ve tvaru S (celkem 5 kusů)
set háčků ve tvaru U (celkem 5 kusů)
teploměr
odkapová miska (pro zachycení tuku z masa)
500g jemné bukové štěpky (vystačí na jedno uzení)
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez
příkon topné spirály: 2000W
kapacita potravin: 10 kg
vnější rozměry: 395 x 800 x 275 mm
rozměry udící komory: 395 x 525 x 270 mm
kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 100g drtě/štěpky
maximální doporučená teplota: 150 °C
váha udírny: 14 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a nelze ji napojit na externí kouřovod.
VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:
- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut
- udící piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí
- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání
- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře
- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření
- celonerezová konstrukce udírny bude sloužit po dlouhou dobu
- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 6 Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení
PADESÁTKA zvládne uzení tradičně dřevem nebo moderněji topnou elektrickou spirálou s termostatem (v kombinaci s udícíma pilinama nebo jemnou štěpkou), která je již součástí balení.Díky kalenýmu sklu ve dveřích udírny můžete sledovat, co se uvnitř při uzení děje. Udit můžete zavěšením na háčky a nebo využít 3 patra roštů. Pro uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju přikoupit generátor studenýho kouře.
Udírna funguje velmi jednoduše - topnou spirálu uložíte do ohniště, do misky nasypete udící piliny nebo štěpku, kterou navlhčíte a položíte přímo na spirálu. Ta štěpku sama podpálí a termostat, který ovládáte přímo na spirále, se postará o správnou teplotu v udírně. Vy pouze občas kropíte štěpku pro řízení množství kouře a správnou vlhkost v udírně.
Po vyjmutí topné spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem a nebo udícíma pilinama.
Vejde se do ní 12 středních ryb, cca 25 klobás a nebo 10 kilo masa rozložený na roštech.
VERCAJK CO NAJDETE V KRABICI:
univerzální zásuvka s topnou spirálou a miskou na udící piliny
(po vyjmutí spirály můžete zatopit drobným dřevem)
rovný rošt
vlnkový rošt (pro ryby)
set háčků ve tvaru S (celkem 5 kusů)
set háčků ve tvaru U (celkem 5 kusů)
teploměr
odkapová miska (pro zachycení tuku z masa)
500g jemné bukové štěpky (vystačí na jedno uzení)
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez
příkon topné spirály: 2000W
kapacita potravin: 10 kg
vnější rozměry: 395 x 800 x 275 mm
rozměry udící komory: 395 x 525 x 270 mm
kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 100g drtě/štěpky
maximální doporučená teplota: 150 °C
váha udírny: 14 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a nelze ji napojit na externí kouřovod.
VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:
- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut
- udící piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí
- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání
- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře
- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření
- celonerezová konstrukce udírny bude sloužit po dlouhou dobu
- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 6 Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení
Parametry
Hmotnost | 14 kg |
Výrobce | Kaiser |
Materiál | nerezové |
Rybářské | ne |
Varianta | elektrické |
S grilem | ne |
Digitální | ne |
Maximální teplota | 150 °C |
Nerezové | ano |
Počet roštů | 3 ks |
S generátorem kouře | ne |
Počet háčků | 10 ks |
S prosklenými dveřmi | ano |
Výška | 80 cm |
Šířka | 27.5 cm |
Hloubka | 39.5 cm |