Štěpky na uzení švestka 1 kg frakce 08 Námi nabízené dřevěné štěpky neobsahují spóry plísní a hub, stejně jako další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, a proto se suší při teplotě přibližně 600ºC. Díky tomu mají uzeniny připravená pomocí štěpky jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich produktů. Švestka – tento druh dřeva se vyplatí používat při uzení vepřového masa. Díky ní získáme nasládlou... Celý popis
Koupit za 67 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jelux Štěpky na uzení švestka 1 kg frakce 08
Doprava:
75 Kč
67 Kč
Koupit za 67 Kč
Popis
Štěpky na uzení švestka 1 kg frakce 08
Námi nabízené dřevěné štěpky neobsahují spóry plísní a hub, stejně jako další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, a proto se suší při teplotě přibližně 600ºC. Díky tomu mají uzeniny připravená pomocí štěpky jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich produktů.
Švestka – tento druh dřeva se vyplatí používat při uzení vepřového masa. Díky ní získáme nasládlou chuť, ovocnou vůni a lesk uzených žeber, kolínků, slaniny, panenky a dokonce i klobásy.
Vlastnosti štěpky:
suché – vlhkost pouze 10 % (+/- 2 %),
bez hub, plísní a mikroorganismů,
čisté, důkladně zbavené prachu,
pečlivě vytříděné.
Nabízená štěpka na uzení má kladná hodnocení od: Ústavu masného a tukového průmyslu, Státního hygienického ústavu, Státního hygienického ústavu. Štěpky na uzení jsou ideální pro uzení ve všech typech udíren. Univerzálnost třísek v naší nabídce je předurčuje pro všechny typy udíren a generátorů kouře (stačí vybrat vhodnou frakci).
Použití štěpky na uzení:
Dřevní štěpka se používá jako náhrada za uzení dřeva. V případě tradičních udíren na dřevo musíte nejprve získat velké množství uhlíků ze dřeva. Dřevěné štěpky se po malých dávkách sypou na uhlíky, dokud se nedosáhne požadovaného efektu. Pro vytvoření většího množství kouře lze dřevěné štěpky navlhčit.
Námi nabízené dřevěné štěpky neobsahují spóry plísní a hub, stejně jako další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, a proto se suší při teplotě přibližně 600ºC. Díky tomu mají uzeniny připravená pomocí štěpky jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich produktů.
Švestka – tento druh dřeva se vyplatí používat při uzení vepřového masa. Díky ní získáme nasládlou chuť, ovocnou vůni a lesk uzených žeber, kolínků, slaniny, panenky a dokonce i klobásy.
Vlastnosti štěpky:
suché – vlhkost pouze 10 % (+/- 2 %),
bez hub, plísní a mikroorganismů,
čisté, důkladně zbavené prachu,
pečlivě vytříděné.
Nabízená štěpka na uzení má kladná hodnocení od: Ústavu masného a tukového průmyslu, Státního hygienického ústavu, Státního hygienického ústavu. Štěpky na uzení jsou ideální pro uzení ve všech typech udíren. Univerzálnost třísek v naší nabídce je předurčuje pro všechny typy udíren a generátorů kouře (stačí vybrat vhodnou frakci).
Použití štěpky na uzení:
Dřevní štěpka se používá jako náhrada za uzení dřeva. V případě tradičních udíren na dřevo musíte nejprve získat velké množství uhlíků ze dřeva. Dřevěné štěpky se po malých dávkách sypou na uhlíky, dokud se nedosáhne požadovaného efektu. Pro vytvoření většího množství kouře lze dřevěné štěpky navlhčit.
Parametry
Výrobce | Jelux |