Udící/grilování 70% olše + 30% buk, 450 g, kl. 8 Udící štěpky olšovo-bukové, určené pro použití v procesu uzení a grilování vepřového masa. Díky těmto štěpkám získají pokrmy z tohoto druhu masa správnou, požadovanou vůni a chuť a také atraktivní zlatohnědou barvu. - 100% přírodní dřevo z olše a buku, z ekologicky čistých oblastí. Štěpky jsou bez impregnačních a konzervačních látek a neobsahují prašné frakce. - Umožňují dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování. - Zajišťují... Celý popis
Koupit za 101 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
83 %
Biowin dřevní štěpka na uzení / grilování 70% olše + 30% buk 450 g
Doprava:
109 Kč
Skladem
101 Kč
Koupit za 101 Kč
94 %
Dřevní štěpka na uzení/grilování 70% olše + 30% buk, 450 g, tř.8 - BIOWIN
Doprava:
79 Kč
77 Kč
Koupit za 77 Kč
95 %
Dřevní štěpka na uzení/grilování 70% olše + 30% buk, 450 g, tř.8 - BIOWIN
Doprava:
88 Kč
Skladem
46 Kč
Koupit za 46 Kč
Popis
Udící/grilování 70% olše + 30% buk, 450 g, kl. 8
Udící štěpky olšovo-bukové, určené pro použití v procesu uzení a grilování vepřového masa. Díky těmto štěpkám získají pokrmy z tohoto druhu masa správnou, požadovanou vůni a chuť a také atraktivní zlatohnědou barvu.
- 100% přírodní dřevo z olše a buku, z ekologicky čistých oblastí. Štěpky jsou bez impregnačních a konzervačních látek a neobsahují prašné frakce.
- Umožňují dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování.
- Zajišťují vynikající aroma, chuť a vzhled připravovaného vepřového masa – šunky, steaků, krkovice, žebírek apod.
- Vyznačují se optimálním obsahem vody – méně než 11 %.
- Bezpečné, čisté, pečlivě připravené – vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání nejnáročnějších milovníků uzení a grilovaných pokrmů.
Třída 8 (střední frakce) – díky své velikosti (6-8 mm) jsou štěpky vhodné pro velké i malé udírny.
Množství štěpky v balení (450 g) vystačí na několik hodin kouře (v závislosti na použitém vybavení) – bez obav, že jim při přípravě vašich oblíbených pokrmů dojde.
Přírodní, vysoce kvalitní štěpky, které jsou kombinací olše a bukového dřeva ve správně zvoleném poměru, jsou ideální pro uzení a grilování porcí vepřového masa.
Díky správnému dávkování a žíhání štěpky bude proces přípravy pokrmů proveden profesionálně a hotová jídla získají správnou vůni, chuť a vzhled.
Výhody těchto štěpků ocení každý milovník lahodných uzenin a grilovaných pokrmů – mohou být použity v malých i velkých udírnách, včetně sady s generátorem kouře.
Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapalování štěpky a efektivní tvorbu kouře.
Způsob užití:
BBQ:
Kolem žhavého dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu štěpky – nepokládejte je přímo na ohniště, protože se okamžitě spálí.
Aby bylo možné štěpky využít co nejekonomičtějším způsobem, lze je lehce navlhčit vodou, což usnadní tvorbu většího množství kouře. Gril přikryjte víkem ihned po položení pokrmů na rošt.
Doba grilování – 10 až 30 minut (v závislosti na velikosti a typu připravovaných ryb).
Kouření:
V závislosti na typu udírny, kterou máte k dispozici, umístěte štěpky do generátoru kouře nebo do samotné udírny – na místo k tomu určené, případně do ohniště – kolem žhavého dřeva.
Štěpky jsou ideální pro použití v generátoru kouře. Použití takového dimogenerátoru zajišťuje dosažení nejprofesionálnějších výsledků – výrobků s vynikající chutí, vůní a barvou.
Obsluhou udírny a grilu by se měly zabývat pouze dospělé osoby, které dodržují pravidla požární bezpečnosti a po prostudování návodu k obsluze daného zařízení a doporučení týkající se použití štěpky.
Při zapalování štěpky a jejím přisypávání během provozu grilu nebo udírny a generátoru kouře buďte opatrní, abyste předešli případnému popálení.
Zajistěte, aby děti a domácí zvířata neměly přístup k rozpáleným zařízením.
Štěpky by měly být skladovány na suchém a chladném místě.
Balení obsahuje 450 g štěpků.
Udící štěpky olšovo-bukové, určené pro použití v procesu uzení a grilování vepřového masa. Díky těmto štěpkám získají pokrmy z tohoto druhu masa správnou, požadovanou vůni a chuť a také atraktivní zlatohnědou barvu.
- 100% přírodní dřevo z olše a buku, z ekologicky čistých oblastí. Štěpky jsou bez impregnačních a konzervačních látek a neobsahují prašné frakce.
- Umožňují dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování.
- Zajišťují vynikající aroma, chuť a vzhled připravovaného vepřového masa – šunky, steaků, krkovice, žebírek apod.
- Vyznačují se optimálním obsahem vody – méně než 11 %.
- Bezpečné, čisté, pečlivě připravené – vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání nejnáročnějších milovníků uzení a grilovaných pokrmů.
Třída 8 (střední frakce) – díky své velikosti (6-8 mm) jsou štěpky vhodné pro velké i malé udírny.
Množství štěpky v balení (450 g) vystačí na několik hodin kouře (v závislosti na použitém vybavení) – bez obav, že jim při přípravě vašich oblíbených pokrmů dojde.
Přírodní, vysoce kvalitní štěpky, které jsou kombinací olše a bukového dřeva ve správně zvoleném poměru, jsou ideální pro uzení a grilování porcí vepřového masa.
Díky správnému dávkování a žíhání štěpky bude proces přípravy pokrmů proveden profesionálně a hotová jídla získají správnou vůni, chuť a vzhled.
Výhody těchto štěpků ocení každý milovník lahodných uzenin a grilovaných pokrmů – mohou být použity v malých i velkých udírnách, včetně sady s generátorem kouře.
Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapalování štěpky a efektivní tvorbu kouře.
Způsob užití:
BBQ:
Kolem žhavého dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu štěpky – nepokládejte je přímo na ohniště, protože se okamžitě spálí.
Aby bylo možné štěpky využít co nejekonomičtějším způsobem, lze je lehce navlhčit vodou, což usnadní tvorbu většího množství kouře. Gril přikryjte víkem ihned po položení pokrmů na rošt.
Doba grilování – 10 až 30 minut (v závislosti na velikosti a typu připravovaných ryb).
Kouření:
V závislosti na typu udírny, kterou máte k dispozici, umístěte štěpky do generátoru kouře nebo do samotné udírny – na místo k tomu určené, případně do ohniště – kolem žhavého dřeva.
Štěpky jsou ideální pro použití v generátoru kouře. Použití takového dimogenerátoru zajišťuje dosažení nejprofesionálnějších výsledků – výrobků s vynikající chutí, vůní a barvou.
Obsluhou udírny a grilu by se měly zabývat pouze dospělé osoby, které dodržují pravidla požární bezpečnosti a po prostudování návodu k obsluze daného zařízení a doporučení týkající se použití štěpky.
Při zapalování štěpky a jejím přisypávání během provozu grilu nebo udírny a generátoru kouře buďte opatrní, abyste předešli případnému popálení.
Zajistěte, aby děti a domácí zvířata neměly přístup k rozpáleným zařízením.
Štěpky by měly být skladovány na suchém a chladném místě.
Balení obsahuje 450 g štěpků.
Parametry
| Výrobce | Biowin |
| Druh paliva | štěpky |