Oplatky Manner Mignon jsou křupavé řezy ve formě oplatek ve tmavé čokoládové polevě. Jsou slepované nejjemnějším kakaovým krémem s lískovými oříšky, který dotváří čokoládovou chuť. Další informace: ✓Složení: Cukr,Pšeničná mouka, Rostlinné tuky: kokosový tuk, palmový tuk, Kakaová hmota, Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, Kakaové máslo, Lískové ořechy v krému, Máselný tuk, Syrovátka, Emulgátor: sojový lecitin, Jedlá sůl, Kypřící látka: uhličitan sodný, Přírodní aromata, VÝROBEK OBSAHUJE... Celý popis
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Manner Mignon 400g
Doprava:
75 Kč
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Manner Manner Mignon 400g
Doprava:
79 Kč
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Manner Mignon 400g
Doprava:
120 Kč
Skladem
110 Kč
Koupit za 110 Kč
Popis
Oplatky Manner Mignon jsou křupavé řezy ve formě oplatek ve tmavé čokoládové polevě. Jsou slepované nejjemnějším kakaovým krémem s lískovými oříšky, který dotváří čokoládovou chuť.
Další informace:
✓Složení: Cukr,Pšeničná mouka, Rostlinné tuky: kokosový tuk, palmový tuk, Kakaová hmota, Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, Kakaové máslo, Lískové ořechy v krému, Máselný tuk, Syrovátka, Emulgátor: sojový lecitin, Jedlá sůl, Kypřící látka: uhličitan sodný, Přírodní aromata, VÝROBEK OBSAHUJE 3,4% LÍSKOVÝ OŘÍŠKŮ,
✓Hmotnost: 400 g
Výživové údaje na 100g:
- Energetická hodnota 2164 kJ/ 518 kcal
- Tuky 28 g, z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
- Sacharidy 59 g, z toho cukry 44 g
- Bílkoviny 5 g
- Sůl 0,06 g
Další informace:
✓Složení: Cukr,Pšeničná mouka, Rostlinné tuky: kokosový tuk, palmový tuk, Kakaová hmota, Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, Kakaové máslo, Lískové ořechy v krému, Máselný tuk, Syrovátka, Emulgátor: sojový lecitin, Jedlá sůl, Kypřící látka: uhličitan sodný, Přírodní aromata, VÝROBEK OBSAHUJE 3,4% LÍSKOVÝ OŘÍŠKŮ,
✓Hmotnost: 400 g
Výživové údaje na 100g:
- Energetická hodnota 2164 kJ/ 518 kcal
- Tuky 28 g, z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
- Sacharidy 59 g, z toho cukry 44 g
- Bílkoviny 5 g
- Sůl 0,06 g
Parametry
Značka | Manner |