Pšeničná mouka, máslo, cukr, droždí, vanilínový cukr, vejce, citropasta (cukr, voda, jablečná dřeň, vláknina pšeničná (bez proteinů), aromatické látky přírodní a přírodně identické, zahušťovadlo E415, chemicky konzervovaný ovocný přípravek E 202), přípravek zlepšující mouku (mouka pšeničná, Diasta, koncentrát, sůl), sůl, voda, tvaroh, instantní puding (modifikovaný škrob, cukr, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, zahušťovadlo, kypřící látka, barvivo, přírodní aroma), voda. Na 100 g Energetická... Celý popis
Koupit za 48 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pekárna Kabát Moravský koláč jahodový 120g
Doprava:
zdarma
Skladem
48 Kč
Koupit za 48 Kč
Popis
Pšeničná mouka, máslo, cukr, droždí, vanilínový cukr, vejce, citropasta (cukr, voda, jablečná dřeň, vláknina pšeničná (bez proteinů), aromatické látky přírodní a přírodně identické, zahušťovadlo E415, chemicky konzervovaný ovocný přípravek E 202), přípravek zlepšující mouku (mouka pšeničná, Diasta, koncentrát, sůl), sůl, voda, tvaroh, instantní puding (modifikovaný škrob, cukr, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, zahušťovadlo, kypřící látka, barvivo, přírodní aroma), voda.
Na 100 g
Energetická hodnota
1480kJ/355kcal
Tuky
8,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3,4 g
Sacharidy
61,1 g
z toho cukry
21,4 g
Vláknina
0,0 g
Bílkoviny
7,6 g
Sůl
0,62 g
O produktu
Čersvé jemné pečivo sladké volné. Moravský koláč je vyráběn ručně, v okrajích má tvaroh, vprostřed koláče je ovocná náplň, vyráběn z kvalitních surovin a dle tradiční receptury.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
Země původu
Česká republika
Adresa dodavatele
Pekárna Kabát, s.r.o., Pekárenská 1151/10, 141 00 Praha 4
Na 100 g
Energetická hodnota
1480kJ/355kcal
Tuky
8,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3,4 g
Sacharidy
61,1 g
z toho cukry
21,4 g
Vláknina
0,0 g
Bílkoviny
7,6 g
Sůl
0,62 g
O produktu
Čersvé jemné pečivo sladké volné. Moravský koláč je vyráběn ručně, v okrajích má tvaroh, vprostřed koláče je ovocná náplň, vyráběn z kvalitních surovin a dle tradiční receptury.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
Země původu
Česká republika
Adresa dodavatele
Pekárna Kabát, s.r.o., Pekárenská 1151/10, 141 00 Praha 4
Parametry
Výrobce | Pekárna Kabát |
Druh | koláče |
Hmotnost | 120 g |