Pšeničná mouka, cukr, máslo (5% z celkové váhy výrobku), rostlinný margarín (rostlinné tuky a oleje – palmové, kokosové, řepkové, slunečnicové – voda, sůl, emulgátor: lecitin, aroma, kyselina citrónová, barvivo: karoten, 5% z celkové váhy výrobku), droždí, vejce, sůl, vanilínový cukr (cukr, ethylvanilín), rozinky, citropasta (cukr, jablečná dřeň, glukózový sirup, voda, kukuřičný škrob, kyselina citrónová, citrónové aroma), citrónová a pomerančová kůra, sušené mléko, voda; posyp: mandle.   Na 100g... Celý popis

Koupit za 200 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Pšeničná mouka, cukr, máslo (5% z celkové váhy výrobku), rostlinný margarín (rostlinné tuky a oleje – palmové, kokosové, řepkové, slunečnicové – voda, sůl, emulgátor: lecitin, aroma, kyselina citrónová, barvivo: karoten, 5% z celkové váhy výrobku), droždí, vejce, sůl, vanilínový cukr (cukr, ethylvanilín), rozinky, citropasta (cukr, jablečná dřeň, glukózový sirup, voda, kukuřičný škrob, kyselina citrónová, citrónové aroma), citrónová a pomerančová kůra, sušené mléko, voda; posyp: mandle.

 
Na 100g

Energetická hodnota
1480kj/355kcal

Tuky
8,5 g

z toho nasycené mastné kyseliny
3,4 g

Sacharidy
61,1 g

z toho cukry
21,4 g

Vláknina
0,0  g

Bílkoviny
7,6 g

Sůl
0,662 g

O produktu

Jemné pečivo Vánočka máslová je tradiční český výrobek, je ručně vyráběna z máslového těsta, s rozinkami, bohatě sypaná plátky mandlí.

O značce

Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.

To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.

Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.

Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.

Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.

Země původu

Česká republika

Adresa výrobce

Pekárna Kabát, s.r.o., Pekárenská 1151/10, 141 00 Praha 4
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pekárna Kabát
Hmotnost 900 g