Nori je nejdůležitějším typem řas v japonské kuchyni. Při výrobě listů se řasy drtí a vzniklá hmota se suší na sítech. Před použitím se řasa obvykle peče - Yaki Nori.  Nori se běžně používá k přípravě sushi rolek, plát řasy můžete také rozdrtit a použít na ochucení polévek, nudlí, rizota, salátů atp. Mořské řasy obsahují hodně jódu, nedoporučuje se jíst jednorázově více jak 600 mikrogramů řasy denně, což odpovídá dvou plátům řas či 1,5 lžičky drcených řas. Složení: mořská řasa 100 % Hmotnost: 25... Celý popis

Koupit za 79 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nori je nejdůležitějším typem řas v japonské kuchyni. Při výrobě listů se řasy drtí a vzniklá hmota se suší na sítech. Před použitím se řasa obvykle peče - Yaki Nori. 
Nori se běžně používá k přípravě sushi rolek, plát řasy můžete také rozdrtit a použít na ochucení polévek, nudlí, rizota, salátů atp.
Mořské řasy obsahují hodně jódu, nedoporučuje se jíst jednorázově více jak 600 mikrogramů řasy denně, což odpovídá dvou plátům řas či 1,5 lžičky drcených řas.
Složení: mořská řasa 100 %
Hmotnost: 25 g, 10 listů
Země původu: Čína
Zobrazit více