Gia Bao Rýžový papír Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni, ať už je to kuře,... Celý popis
Koupit za 88 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GIA BAO rýžový papír O22cm 400g
Doprava:
49 Kč
Skladem
88 Kč
Koupit za 88 Kč
Gia Bao rýžový papír na smažené závitky 22cm 400g
Doprava:
69 Kč
Skladem
72 Kč
Koupit za 72 Kč
Popis
Gia Bao Rýžový papír Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni, ať už je to kuře, krevety, ryba nebo těstoviny se zeleninou. Velice často je užívaný v “nem” pokrmech, například ve velmi populárních jarních závitcích. Použití Tento rýžový papír je vhodný zvlášť na přípravu jarních závitků. Před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso. Složení Rýžová mouka, pitná voda, tapioková mouka, jedlá sůl. Výživové údaje na 100 g Energie 1418 kJ / 339 kcal Tuky