Popis produktu Dřevěné štěpky buk-olše - ideální pro uzení a grilování. Dým z hořících třísek proniká dovnitř pokrmů, dodává jim vhodnou vůni a zlatohnědou barvu. Charakteristika produktu: Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70% olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační nebo konzervační látky a neobsahují prachové frakce, Ideální pro uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa, Mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, frakce 10, Vhodné pro grilování... Celý popis

Koupit za 49 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Popis produktu

Dřevěné štěpky buk-olše - ideální pro uzení a grilování. Dým z hořících třísek proniká dovnitř pokrmů, dodává jim vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.

Charakteristika produktu:

Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70% olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační nebo konzervační látky a neobsahují prachové frakce, Ideální pro uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa, Mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, frakce 10, Vhodné pro grilování a uzení.

Použití:

Grilování: Okolo rozpáleného dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu třísek - nepoložte je přímo na oheň, protože by okamžitě shořely. Gril přikryjte poklicí ihned poté, co pokrmy položíte na mřížku.

Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a typu masa, který připravujete).

Uzení: V závislosti na druhu kouřového zařízení, který máte k dispozici, umístěte třísky na speciální podnos určený k tomuto účelu nebo kolem ohniště - nepoložte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.

Třísky uchovávejte na suchém a chladném místě.

Dostupné třísky na uzení v naší nabídce získaly pozitivní hodnocení od Institutu pro masný a tukový průmysl, Státního zdravotního ústavu a Státního hygienického ústavu.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jelux