Popis produktu Dřevěné štěpky buk-olše - ideální pro uzení a grilování. Dým z hořících třísek proniká dovnitř pokrmů, dodává jim vhodnou vůni a zlatohnědou barvu. Charakteristika produktu: Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70% olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační nebo konzervační látky a neobsahují prachové frakce, Ideální pro uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa, Mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, frakce 10, Vhodné pro grilování... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jelux Štěpky na uzení olše+buk 1 kg frakce 10
Doprava:
75 Kč
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Popis produktu
Dřevěné štěpky buk-olše - ideální pro uzení a grilování. Dým z hořících třísek proniká dovnitř pokrmů, dodává jim vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.
Charakteristika produktu:
Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70% olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační nebo konzervační látky a neobsahují prachové frakce, Ideální pro uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa, Mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, frakce 10, Vhodné pro grilování a uzení.
Použití:
Grilování: Okolo rozpáleného dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu třísek - nepoložte je přímo na oheň, protože by okamžitě shořely. Gril přikryjte poklicí ihned poté, co pokrmy položíte na mřížku.
Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a typu masa, který připravujete).
Uzení: V závislosti na druhu kouřového zařízení, který máte k dispozici, umístěte třísky na speciální podnos určený k tomuto účelu nebo kolem ohniště - nepoložte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.
Třísky uchovávejte na suchém a chladném místě.
Dostupné třísky na uzení v naší nabídce získaly pozitivní hodnocení od Institutu pro masný a tukový průmysl, Státního zdravotního ústavu a Státního hygienického ústavu.
Dřevěné štěpky buk-olše - ideální pro uzení a grilování. Dým z hořících třísek proniká dovnitř pokrmů, dodává jim vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.
Charakteristika produktu:
Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70% olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační nebo konzervační látky a neobsahují prachové frakce, Ideální pro uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa, Mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, frakce 10, Vhodné pro grilování a uzení.
Použití:
Grilování: Okolo rozpáleného dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu třísek - nepoložte je přímo na oheň, protože by okamžitě shořely. Gril přikryjte poklicí ihned poté, co pokrmy položíte na mřížku.
Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a typu masa, který připravujete).
Uzení: V závislosti na druhu kouřového zařízení, který máte k dispozici, umístěte třísky na speciální podnos určený k tomuto účelu nebo kolem ohniště - nepoložte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.
Třísky uchovávejte na suchém a chladném místě.
Dostupné třísky na uzení v naší nabídce získaly pozitivní hodnocení od Institutu pro masný a tukový průmysl, Státního zdravotního ústavu a Státního hygienického ústavu.
Parametry
Výrobce | Jelux |