Rybářská TŘICÍTKA je lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po rozložení je vysoká 90cm a tak je vhodná i pro uzení třeba úhořů a těch nejdelších párků. Celonerezové provedení slibuje dlouhou životnost a i snadnou údržbu. Nad ohništěm je umístěn ochranný plech pro lepší rozptýlení kouře a také zabránění odkapu tuku přímo do žhavého ohniště. Jak a čím se udí ve TŘICÍTCE? V ohništi roztopíte oheň... Celý popis
Koupit za 3 300 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
KAISER udírna TŘICÍTKA pro rybáře, nerez
Doprava:
zdarma
Skladem
3 300 Kč
Koupit za 3 300 Kč
KAISER udírna TŘICÍTKA pro rybáře, nerez
Doprava:
zdarma
Skladem
2 990 Kč
Koupit za 2 990 Kč
Popis
Rybářská TŘICÍTKA je lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po rozložení je vysoká 90cm a tak je vhodná i pro uzení třeba úhořů a těch nejdelších párků. Celonerezové provedení slibuje dlouhou životnost a i snadnou údržbu. Nad ohništěm je umístěn ochranný plech pro lepší rozptýlení kouře a také zabránění odkapu tuku přímo do žhavého ohniště.
Jak a čím se udí ve TŘICÍTCE?
V ohništi roztopíte oheň pomocí hrubé štěpky z tvrdého dřeva nebo klidně drobných klacíků a vytvoříte žhavý základ. Ten pak pro větší vývin kouře můžete posypat udícími pilinami a snadno vyudit třeba ryby u vody. Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny.
Do udírny se pohodlně vleze přibližně 4kg masa a nebo 4 střední ryby. Postup naložení a uzení ryb najdete zde: UZENÍ RYB
Poctivá ruční výroba
Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky. Jak už to ale u tohoto typu práce a tradiční technologie bývá, všechny detaily nejsou dokonalé jako z výrobní linky, proto je potřeba počítat, že lem není po obvodu vždy dokonale stejný a lze pod ním najít občas drobné oděrky, které vznikají při ručním zatáčení. Kvalitě našich udíren věříme a proto i k Třicítce máte záruku celých 5let.
ROZMĚRY: Ø 260mm, výška 900mm, po složení 530mm
MATERIÁL: Nerez AISI 430, SB+F
VÁHA: 5kg
VERCAJK CO NAJDETE V KRABICI:
1x teploměr
1x zásuvka pro topení dřevem
1x horní víko
1x rošt
1x držadlo pro přenášení
5x háček ve tvaru S
5x háček ve stvaru U
CO BY SE MOHLO HODIT NAVÍC:
Bylinkové láky na maso a ryby
Jak a čím se udí ve TŘICÍTCE?
V ohništi roztopíte oheň pomocí hrubé štěpky z tvrdého dřeva nebo klidně drobných klacíků a vytvoříte žhavý základ. Ten pak pro větší vývin kouře můžete posypat udícími pilinami a snadno vyudit třeba ryby u vody. Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny.
Do udírny se pohodlně vleze přibližně 4kg masa a nebo 4 střední ryby. Postup naložení a uzení ryb najdete zde: UZENÍ RYB
Poctivá ruční výroba
Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky. Jak už to ale u tohoto typu práce a tradiční technologie bývá, všechny detaily nejsou dokonalé jako z výrobní linky, proto je potřeba počítat, že lem není po obvodu vždy dokonale stejný a lze pod ním najít občas drobné oděrky, které vznikají při ručním zatáčení. Kvalitě našich udíren věříme a proto i k Třicítce máte záruku celých 5let.
ROZMĚRY: Ø 260mm, výška 900mm, po složení 530mm
MATERIÁL: Nerez AISI 430, SB+F
VÁHA: 5kg
VERCAJK CO NAJDETE V KRABICI:
1x teploměr
1x zásuvka pro topení dřevem
1x horní víko
1x rošt
1x držadlo pro přenášení
5x háček ve tvaru S
5x háček ve stvaru U
CO BY SE MOHLO HODIT NAVÍC:
Bylinkové láky na maso a ryby
Parametry
Hmotnost | 5 kg |
Výrobce | Kaiser |
Rybářské | ano |
Varianta | na dřevo |
S grilem | ne |
Digitální | ne |
Výška | 90 cm |