Červená cukrářská hmota k potahování dortů. Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota červené barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť. Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kelmy Potahovací hmota červená 250 g
Doprava:
128 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Potahovací hmota 250 g - červená - Kelmy
Doprava:
59 Kč
Skladem
57 Kč
Koupit za 57 Kč
Potahovací hmota 250 g - červená - Kelmy
Doprava:
59 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Potahovací hmota 250 g - červená - Kelmy
Doprava:
89 Kč
54 Kč
Koupit za 54 Kč
Popis
Červená cukrářská hmota k potahování dortů.
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota červené barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Složení
Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory
( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-129, Může obsahovat stopy mléka.
*E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí.
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).
- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.
- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota červené barvy s perfektní konzistencí. Dobře se s ní pracuje. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Potahovací hmoty Kelmy slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Hmota je bezlepková.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.Složení
Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E-471, příchuť )stabilizátory
( E-422 a E-415 ) sója lecitin, E-551 protispékavá látka, kyselina vinná E-334, konzervant E-202, příchuť a barvivo E-129, Může obsahovat stopy mléka.
*E-129 může mít negativní dopad na činnost a pozornost dětí.
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).
- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.
- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Parametry
Výrobce | Kelmy |
Barva | červená |