Tvaroh, tuk v suš.: 18 %, sušina: 19,5 %, . Na 100 g Energetická hodnota 397kJ/ 95kcal Tuky 4,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,9 g Sacharidy 3,6 g z toho cukry 3,6 g Bílkoviny 10,2 g Sůl 0,09 g O produktu Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence... Celý popis
Koupit za 28 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Madeta Jihočeský Tvaroh polotučný 250g
Doprava:
zdarma
Skladem
28 Kč
Koupit za 28 Kč
Popis
Tvaroh, tuk v suš.: 18 %, sušina: 19,5 %, .
Na 100 g
Energetická hodnota
397kJ/ 95kcal
Tuky
4,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
2,9 g
Sacharidy
3,6 g
z toho cukry
3,6 g
Bílkoviny
10,2 g
Sůl
0,09 g
O produktu
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu. Navíc je v praktickém kelímkovém balení.
O výrobci
Madeta je ryze česká mlékárna, jejíž tradice sahá do doby více než před 100 lety.
Má 4 samostatné závody a je největším zpracovatelem mléka v republice.
Madeta je česká firma, která si zakládá na tradici, již ctili už naši předchůdci. Kvalita jejich stoprocentně přírodních výrobků bez konzervantů je umocněná původními recepturami a poctivým řemeslem. To jsou spolu s lidmi, kteří tu pracují, základní kameny společnosti nejen ve vztahu k obchodním partnerům, ale především k zákazníkům.
Země původu
Česká republika
Výrobce
Madeta, Rudolfovská 246/83, 370 50 České Budějovice, Česká republika
Na 100 g
Energetická hodnota
397kJ/ 95kcal
Tuky
4,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
2,9 g
Sacharidy
3,6 g
z toho cukry
3,6 g
Bílkoviny
10,2 g
Sůl
0,09 g
O produktu
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu. Navíc je v praktickém kelímkovém balení.
O výrobci
Madeta je ryze česká mlékárna, jejíž tradice sahá do doby více než před 100 lety.
Má 4 samostatné závody a je největším zpracovatelem mléka v republice.
Madeta je česká firma, která si zakládá na tradici, již ctili už naši předchůdci. Kvalita jejich stoprocentně přírodních výrobků bez konzervantů je umocněná původními recepturami a poctivým řemeslem. To jsou spolu s lidmi, kteří tu pracují, základní kameny společnosti nejen ve vztahu k obchodním partnerům, ale především k zákazníkům.
Země původu
Česká republika
Výrobce
Madeta, Rudolfovská 246/83, 370 50 České Budějovice, Česká republika
Parametry
Výrobce | Madeta |
Hmotnost | 250 g |
Bio | ne |
Druh | polotučné |