100g, Směs koření Kari mild madras Složení: koriandr, kurkuma, chilli, hořčice, kmín, pepř, pískavice, česnek, sůl a fenykl. Země původu: Indie. Baleno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu. Směs koření Mild madras vyniká bohatým, perfektně vyváženým aroma a jemnou lehce pikantní chutí. Je to ideální směs kari koření pro přípravu široké palety jídel - od vegetariánskách kari po výrazná pákistánská kari s jehněčím masem. Pečené pikantní kuře "Madras" v jogurtu Potřebujete: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6... Celý popis

Koupit za 42 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

100g, Směs koření Kari mild madras
Složení: koriandr, kurkuma, chilli, hořčice, kmín, pepř, pískavice, česnek, sůl a fenykl.
Země původu: Indie. Baleno v Anglii. Skladujte v suchu a chladu.
Směs koření Mild madras vyniká bohatým, perfektně vyváženým aroma a jemnou lehce pikantní chutí. Je to ideální směs kari koření pro přípravu široké palety jídel - od vegetariánskách kari po výrazná pákistánská kari s jehněčím masem.

Pečené pikantní kuře "Madras" v jogurtu
Potřebujete: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci čerstvého koriandru nebo petrželky na posypání.
Postup: Omyjte a osušte kuřecí maso. Smíchejte jogurt, trochu vody a koření kari mild madras. Směsí dobře potřete maso ze všech stran a vložte do pekáčku (maso i ochucený jogurt), posypte cibulkou a pečte hodinu a půl na 200°C.  Až bude kuře propečené, posypte ho čerstvým koriandrem a servírujte s opečeným bramborem, rýží nebo Chapattis.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce TRS
Hmotnost 100 g
Druh koření kari
Kuchyně indická