Ghee, to je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. Čerstvé kvalitní máslo se pomalu a douho přepouští, takže získá dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůně másla. Na tu se můžete spolehnout ať už budete smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo Ghee necháte rozpustit a dodáte jím dokonalost i obyčejně neobyčejným bramborovým knedlíkům. Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak. Ghee obsahuje... Celý popis
Koupit za 439 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
České Ghíčko přepuštěné máslo 1000 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
439 Kč
Koupit za 439 Kč
České ghíčko Ghí 1000 ml
Doprava:
57 Kč
Skladem
429 Kč
Koupit za 429 Kč
České Ghíčko Ghí 1 l
Doprava:
69 Kč
Skladem
448 Kč
Koupit za 448 Kč
České ghíčko Ghí přepuštěné máslo 1000 ml
Doprava:
49 Kč
479 Kč
Koupit za 479 Kč
České Ghíčko Ghí - přepuštěné máslo 1000 ml
Doprava:
49 Kč
479 Kč
Koupit za 479 Kč
Popis
Ghee, to je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě.
Čerstvé kvalitní máslo se pomalu a douho přepouští, takže získá dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůně másla. Na tu se můžete spolehnout ať už budete smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo Ghee necháte rozpustit a dodáte jím dokonalost i obyčejně neobyčejným bramborovým knedlíkům.
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.
Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!
Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.
Hlavní výhody:
- Voní a chutná po másle
- Má dlouhou trvanlvost
- Nemusí se chadit
- Bez laktózy
- Nepřepaluje se
Složeni: bezvodý máslený tuk min. 99%
Skladování a trvanlivost: 24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3677 kJ
878 kcal
Tuky
99,4 g
Nasycené tuky
70 g
Sacharidy
< 0,1 g
Z toho cukry
< 0,01 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina
0,0 g
Sůl
< 0,01 g
Čerstvé kvalitní máslo se pomalu a douho přepouští, takže získá dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůně másla. Na tu se můžete spolehnout ať už budete smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo Ghee necháte rozpustit a dodáte jím dokonalost i obyčejně neobyčejným bramborovým knedlíkům.
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.
Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!
Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.
Hlavní výhody:
- Voní a chutná po másle
- Má dlouhou trvanlvost
- Nemusí se chadit
- Bez laktózy
- Nepřepaluje se
Složeni: bezvodý máslený tuk min. 99%
Skladování a trvanlivost: 24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3677 kJ
878 kcal
Tuky
99,4 g
Nasycené tuky
70 g
Sacharidy
< 0,1 g
Z toho cukry
< 0,01 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina
0,0 g
Sůl
< 0,01 g
Parametry
Výrobce | České Ghíčko |
Hmotnost | 1000 g |
Bio | ne |