Nigella sativa - OSTRÁ - PRYSKYŘIČNÁ - OŘECHOVÁ Sametově černá tříhranná semínka jsou podobná semínkám cibule. Mají peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni patří semínka černuchy (černého kmínu) bezpodmínečně na chleba a slané pečivo. Pomleté s kmínem a koriandrem se výborně hodí na omelety. Černý kmín hraje důležitou roli v indické kuchyni, je nepostradatelný v kuřecích pokrmech a vegetariánských jídlech (jako pilaws, curry a kormas). Opražená semínka jsou... Celý popis
Koupit za 75 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Černucha 50 g BIO SONNENTOR
Doprava:
49 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Sonnentor Koření Černucha (černý kmín) 50 g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Sonnentor Černucha BIO 50 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
63 Kč
Koupit za 63 Kč
Sonnentor Černucha BIO 50 g
Doprava:
69 Kč
67 Kč
Koupit za 67 Kč
Černucha 50 g BIO SONNENTOR
Doprava:
89 Kč
Skladem
83 Kč
Koupit za 83 Kč
Popis
Nigella sativa
- OSTRÁ
- PRYSKYŘIČNÁ
- OŘECHOVÁ
Sametově černá tříhranná semínka jsou podobná semínkám cibule. Mají peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni patří semínka černuchy (černého kmínu) bezpodmínečně na chleba a slané pečivo. Pomleté s kmínem a koriandrem se výborně hodí na omelety. Černý kmín hraje důležitou roli v indické kuchyni, je nepostradatelný v kuřecích pokrmech a vegetariánských jídlech (jako pilaws, curry a kormas). Opražená semínka jsou velmi dobrá v salátech a omáčkách. TIP: pro zintenzivnění chuti se doporučuje černý kmín před použitím opražit.
Kde najde využití:
rýže, jídla z jednoho hrnce, drůbež, vegetariánská jídla, hamburger, kari, dušené maso, chléb
Kuchyně:
asijská kuchyně, indická kuchyně
Složení:
Kmín černý bio
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
- OSTRÁ
- PRYSKYŘIČNÁ
- OŘECHOVÁ
Sametově černá tříhranná semínka jsou podobná semínkám cibule. Mají peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni patří semínka černuchy (černého kmínu) bezpodmínečně na chleba a slané pečivo. Pomleté s kmínem a koriandrem se výborně hodí na omelety. Černý kmín hraje důležitou roli v indické kuchyni, je nepostradatelný v kuřecích pokrmech a vegetariánských jídlech (jako pilaws, curry a kormas). Opražená semínka jsou velmi dobrá v salátech a omáčkách. TIP: pro zintenzivnění chuti se doporučuje černý kmín před použitím opražit.
Kde najde využití:
rýže, jídla z jednoho hrnce, drůbež, vegetariánská jídla, hamburger, kari, dušené maso, chléb
Kuchyně:
asijská kuchyně, indická kuchyně
Složení:
Kmín černý bio
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Parametry
Výrobce | Sonnentor |
Hmotnost | 50 g |
Bio | ano |
Značka | Sonnentor |