Labeta Chléb slunečnicový bez lepku 500 g Připravte si domácí chléb bez lepku, se slunečnicovými semínky. V balení je přidané již i droždí, takž na vás zbývá jen přidat vodu. Chléb můžeme upéct v domácí pekárně nebo v troubě. Směs neobsahuje lepek ani žádné jiné alergeny. Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, rostlinná... Celý popis
Koupit za 45 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Labeta Chléb slunečnicový bez lepku 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč
Labeta Chléb slunečnicový bez lepku 500g
Doprava:
69 Kč
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Labeta Chléb slunečnicový bez lepku 1 x 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
60 Kč
Koupit za 60 Kč
Popis
Labeta Chléb slunečnicový bez lepku 500 g
Připravte si domácí chléb bez lepku, se slunečnicovými semínky. V balení je přidané již i droždí, takž na vás zbývá jen přidat vodu.
Chléb můžeme upéct v domácí pekárně nebo v troubě.
Směs neobsahuje lepek ani žádné jiné alergeny.
Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, rostlinná vláknina, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová.
Návod k přípravě: Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.
Ať už v troubě či v domácí pekárně, slunečnicový chléb bez lepku si připravíte jednoduše doma.
Připravte si domácí chléb bez lepku, se slunečnicovými semínky. V balení je přidané již i droždí, takž na vás zbývá jen přidat vodu.
Chléb můžeme upéct v domácí pekárně nebo v troubě.
Směs neobsahuje lepek ani žádné jiné alergeny.
Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, rostlinná vláknina, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová.
Návod k přípravě: Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.
Ať už v troubě či v domácí pekárně, slunečnicový chléb bez lepku si připravíte jednoduše doma.
Parametry
Výrobce | Labeta |
Hmotnost | 500 g |
Druh chlebu | slunečnicové |