Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Mražený půlený kapr obecný bez vnitřností je vhodný pro přípravu štědrovečerní večeře. Maso kapra má bílou barvu a specifickou chuť. Tip Půleného kapra rozčtvrťte a jednotlivé kusy obalte v tradičním trojobale – mouka, vajíčko a strouhanka. Obaleného kapra dejte smažit na pánev s rozpáleným olejem. Smažte z obou stran, dokud strouhanka nebude usmažena dozlatova. MAKRO: záruka čerstvých ryb až k vám domů Věděli jste že v MAKRO jsou ryby na skladě... Celý popis
Koupit za 300 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Mražený půlený kapr obecný bez vnitřností je vhodný pro přípravu štědrovečerní večeře. Maso kapra má bílou barvu a specifickou chuť.
Tip
Půleného kapra rozčtvrťte a jednotlivé kusy obalte v tradičním trojobale – mouka, vajíčko a strouhanka. Obaleného kapra dejte smažit na pánev s rozpáleným olejem. Smažte z obou stran, dokud strouhanka nebude usmažena dozlatova.
MAKRO: záruka čerstvých ryb až k vám domů
Věděli jste že v MAKRO jsou ryby na skladě už od 48 hodin po výlovu? Platí to i pro mořské ryby, které do Česka putují z přímořských zemí.
Cestují přikryté ledem za optimálních podmínek a hned druhé ráno dorazí do logistického centra, kde je kontrolují zkušení inspektoři podle přísných standardů. Zkoumají teplotu, pevnost, vzhled, vůni a spoustu dalších kritérií, a teprve potom ryby pustí do obchodů.
Právě díky tomu máte záruku, že se k vám tyto ryby dostanou výhradně čerstvé a v nejvyšší kvalitě, která zalahodí oku i chuťovým pohárkům. Přesvědčte se sami a naservírujte si rybu svého srdce – nikdy to nebylo jednodušší.
Tip
Půleného kapra rozčtvrťte a jednotlivé kusy obalte v tradičním trojobale – mouka, vajíčko a strouhanka. Obaleného kapra dejte smažit na pánev s rozpáleným olejem. Smažte z obou stran, dokud strouhanka nebude usmažena dozlatova.
MAKRO: záruka čerstvých ryb až k vám domů
Věděli jste že v MAKRO jsou ryby na skladě už od 48 hodin po výlovu? Platí to i pro mořské ryby, které do Česka putují z přímořských zemí.
Cestují přikryté ledem za optimálních podmínek a hned druhé ráno dorazí do logistického centra, kde je kontrolují zkušení inspektoři podle přísných standardů. Zkoumají teplotu, pevnost, vzhled, vůni a spoustu dalších kritérií, a teprve potom ryby pustí do obchodů.
Právě díky tomu máte záruku, že se k vám tyto ryby dostanou výhradně čerstvé a v nejvyšší kvalitě, která zalahodí oku i chuťovým pohárkům. Přesvědčte se sami a naservírujte si rybu svého srdce – nikdy to nebylo jednodušší.
Parametry
Výrobce | Rybníkářství Pohořelice |