Guarová guma představuje prášek bez zápachu a chuti. Výborná náhrada lepku při domácím pečení. Lze ji využít při zahušťování omáček, krémů, kaší i polévek. Působí jako stabilizátor a emulgátor. Guarová guma je rozpustná vláknina, zahušťovadlo a stabilizátor. Guma guar vytváří s vodou husté roztoky. Je přírodního původu vyráběná z guarových bobů. Guma guar se vyskytuje v semenech rostliny druhu Cyamopsis tetragonolobus, která se pěstuje především v Indii. Používá se jako stabilizátor, zahušťovadlo... Celý popis
Koupit za 48 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Allnature Guarová guma 100 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
48 Kč
Koupit za 48 Kč
Allnature Guarová guma 100 g
Doprava:
59 Kč
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Allnature Guarová guma 100 g
Doprava:
59 Kč
59 Kč
Koupit za 59 Kč
ALLNATURE Guarová guma 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Allnature Guarová guma 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Guarová guma představuje prášek bez zápachu a chuti. Výborná náhrada lepku při domácím pečení. Lze ji využít při zahušťování omáček, krémů, kaší i polévek. Působí jako stabilizátor a emulgátor.
Guarová guma je rozpustná vláknina, zahušťovadlo a stabilizátor. Guma guar vytváří s vodou husté roztoky. Je přírodního původu vyráběná z guarových bobů.
Guma guar se vyskytuje v semenech rostliny druhu Cyamopsis tetragonolobus, která se pěstuje především v Indii. Používá se jako stabilizátor, zahušťovadlo a emulgátor.
Guma guar má pět až osm krát větší zahušťovací schopnost než škrob a této vlastnosti se v potravinářství hojně využívá. Jako stabilizátor se přidává do mraženého ovoce a ovocných nápojů, jako zahušťovadlo do teplých a studených nápojů. Stabilizuje emulze, čehož se využívá při výrobě majonéz, aby nedocházelo k oddělování olejové a vodní fáze. Do mražených výrobků se přidává z důvodu zvětšení objemu, zlepšení textury a zvýšení odolnosti vůči tepelným výkyvům. Dále vytváří filmy na povrchu masných výrobků a zvyšuje trvanlivost některým pekařským výrobkům a zamezuje drobivosti koláčů. Můžeme ho nalézt také v nízkotučných jogurtech, zmrzlinách, cukrovinkách, v nízkokalorických dressincích, mléčných výrobcích, atd. Uplatňuje se i v kosmetickém průmyslu (zubní pasty, pleťová mléka, krémy) a v textilním a papírenském průmyslu.
Složení:
100% BIO guarová guma (5000-5500 CPS) E412
Balení:
100 g
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů, sóji a mléka.
Guarová guma je rozpustná vláknina, zahušťovadlo a stabilizátor. Guma guar vytváří s vodou husté roztoky. Je přírodního původu vyráběná z guarových bobů.
Guma guar se vyskytuje v semenech rostliny druhu Cyamopsis tetragonolobus, která se pěstuje především v Indii. Používá se jako stabilizátor, zahušťovadlo a emulgátor.
Guma guar má pět až osm krát větší zahušťovací schopnost než škrob a této vlastnosti se v potravinářství hojně využívá. Jako stabilizátor se přidává do mraženého ovoce a ovocných nápojů, jako zahušťovadlo do teplých a studených nápojů. Stabilizuje emulze, čehož se využívá při výrobě majonéz, aby nedocházelo k oddělování olejové a vodní fáze. Do mražených výrobků se přidává z důvodu zvětšení objemu, zlepšení textury a zvýšení odolnosti vůči tepelným výkyvům. Dále vytváří filmy na povrchu masných výrobků a zvyšuje trvanlivost některým pekařským výrobkům a zamezuje drobivosti koláčů. Můžeme ho nalézt také v nízkotučných jogurtech, zmrzlinách, cukrovinkách, v nízkokalorických dressincích, mléčných výrobcích, atd. Uplatňuje se i v kosmetickém průmyslu (zubní pasty, pleťová mléka, krémy) a v textilním a papírenském průmyslu.
Složení:
100% BIO guarová guma (5000-5500 CPS) E412
Balení:
100 g
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů, sóji a mléka.
Parametry
Výrobce | Allnature |