Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu-PICKLES. Pružina je vyrobena z potravinové nerez oceli AISI 143.10. Pružina sama o sobě nepřijde do styku s kvašenou zeleninou. Je zapuštěna do stlačovací destičky v bajonetu.  Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí,přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli-kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme.Vše promícháme.Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice.... Celý popis

Koupit za 74 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu-PICKLES. Pružina je vyrobena z potravinové nerez oceli AISI 143.10. Pružina sama o sobě nepřijde do styku s kvašenou zeleninou. Je zapuštěna do stlačovací destičky v bajonetu.  Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí,přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli-kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme.Vše promícháme.Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice. Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme.Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu.Necháme působit min.4 dny při kuchyňské teplotě.Bude-li zakvašená zelenina dle Vašich představ,sklenici vložte do lednice pro ukončení kvasného procesu. Dále můžete dochutit citronem,solí př.cukrem. Jezte zelí i kvašené,má hodně vitamínů a budete zdraví !!!!!!!!!!!!!!!
Zobrazit více