Střevo na salám, sýr / kolagenní  / uditelné / transparentní 65mm/55cm Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit. Použití: Vaření i uzení, jsou vhodné pro trvanlivé... Celý popis

Koupit za 13 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Střevo na salám, sýr / kolagenní  / uditelné / transparentní 65mm/55cm
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: Vaření i uzení, jsou vhodné pro trvanlivé zauzované fermentované salámy, ale i pro vařené polotrvanlivé salámy a zauzované tavené sýry
Pro výrobu: Salámy, sýry
Propustnost: ANO
Smrštitelnost: NE
Konzumace: nejedlé
Průměr obalu po naplnění: 6,5 cm
Šířka obalu před naplněním, měřeno na plocho: 98 mm
Délka: 55 cm
Barva: přírodní, transparentní
Materiál: Vyráběno z hovězí štípenkové klihovky.
Složení: 74% hovězí kolagen, glycerol E422, voda, olej.
Úprava: vázaný přířez s očkem pro zavěšení
Vlastnosti obalu:

extrémní fyzikální a tepelná zatíženost
tvarová stabilita
stálost kalibru
velmi dobrá propustnost pro kouř a vodní páru

Postup zpracování:
Máčení obalů před plněním: 20 min. před použitím namočte ve vodě o teplotě 20-25°C s přídavkem 12-17% kuchyňské soli.
 
Pro zhlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Zobrazit více