Náplně do makronek jsou rozdělené do jednotlivých kapitol: Ganache, Confiture a ovocné vklady, Karamel, Máslový krém, Šlehaná ganache, Zmrzlina a Přílohové receptury. Díky knize si připravíte jak klasické malé makronky, tak makronkové dorty či monoporce vhodné do cukrářských provozů nebo domů jako dezert na mlsání.  Kapitola Ganache a její receptury jsou rozdělené na další podkapitoly: Základní, Ořechové, Aromatizované, Ovocné s čokoládou, Ovocné, Sýrové, Alkoholové, Specifické a v neposlední řadě originální... Celý popis

Koupit za 1 490 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Náplně do makronek jsou rozdělené do jednotlivých kapitol: Ganache, Confiture a ovocné vklady, Karamel, Máslový krém, Šlehaná ganache, Zmrzlina a Přílohové receptury. Díky knize si připravíte jak klasické malé makronky, tak makronkové dorty či monoporce vhodné do cukrářských provozů nebo domů jako dezert na mlsání. 

Kapitola Ganache a její receptury jsou rozdělené na další podkapitoly: Základní, Ořechové, Aromatizované, Ovocné s čokoládou, Ovocné, Sýrové, Alkoholové, Specifické a v neposlední řadě originální kolekce MAC-KUKI s receptem na bezlepkové mandlové sablé.

Každý typ náplně obsahuje plnohodnotnou teorii, která je doplněná o základní informace o surovinách (čokolády, želírující látky, cukry, …) a princip přípravy k pochopení zpracování jednotlivých surovin a postupů. 

Všechny receptury jsou detailně rozepsané a obohacené o rozkreslené řezy, názvy forem a cukrářských špiček, počty kusů a QR kódy, které odkazují na videa s možností nahlédnout do daného procesu.
Zobrazit více