Rostlinné kakaové máslo ve formě pelet. Kakaové máslo má poměrně široké využití v kuchyni. Používá se při výrobě kvalitních čokolád. Výborné je i na smažení, opékání a pečení. Výhodou je, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí. Je mimořádné pro bohatý obsah vitamínu E a množství antioxidantů. Fyzikální vlastnosti: světle žlutá hmota s typickou vůní kakaa Bod tání: cca +33°C Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 33 %, palmitová (C16:0) cca 25 %,... Celý popis
Koupit za 216 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Karel Hadek Kakaové máslo 100 g
Doprava:
85 Kč
216 Kč
Koupit za 216 Kč
Karel Hadek KAKAOVÉ MÁSLO 100 g
Doprava:
70 Kč
Skladem
216 Kč
Koupit za 216 Kč
Popis
Rostlinné kakaové máslo ve formě pelet. Kakaové máslo má poměrně široké využití v kuchyni. Používá se při výrobě kvalitních čokolád. Výborné je i na smažení, opékání a pečení. Výhodou je, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí. Je mimořádné pro bohatý obsah vitamínu E a množství antioxidantů.
Fyzikální vlastnosti: světle žlutá hmota s typickou vůní kakaa
Bod tání: cca +33°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 33 %, palmitová (C16:0) cca 25 %, olejová (C18:1) cca 32 %; stopové množství aminokyselin způsobuje, že toto máslo není náchylné ke žluknutí
Kakaové máslo námi nabízené má formu peciček. Zahřátím kterékoli formy kakaového másla docílíme jeho rozpuštění.
Fyzikální vlastnosti: světle žlutá hmota s typickou vůní kakaa
Bod tání: cca +33°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 33 %, palmitová (C16:0) cca 25 %, olejová (C18:1) cca 32 %; stopové množství aminokyselin způsobuje, že toto máslo není náchylné ke žluknutí
Kakaové máslo námi nabízené má formu peciček. Zahřátím kterékoli formy kakaového másla docílíme jeho rozpuštění.
Parametry
Výrobce | Karel Hadek |