GRIZLY Kokosová mouka BIO 1000 g - Administrativní zařazení: Mlýnský výrobek z výlisků kokosového ořechu - Složení: Kokos* 100% - *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství - Země původu: Filipíny - Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. - Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Kokosová mouka je jemně mletá mouka s lehce sladkou chutí a kokosovou vůní. Vyrábí... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Kokosová mouka BIO 1000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Grizly Kokosová mouka BIO 1000 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
GRIZLY Kokosová mouka Bio 1kg
Doprava:
zdarma
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Grizly Kokosová mouka BIO 1000g
Doprava:
59 Kč
Skladem
86 Kč
Koupit za 86 Kč
Grizly Kokosová mouka BIO 1000g
Doprava:
66 Kč
Skladem
86 Kč
Koupit za 86 Kč
Popis
GRIZLY Kokosová mouka BIO 1000 g
-
Administrativní zařazení: Mlýnský výrobek z výlisků kokosového ořechu
-
Složení: Kokos* 100%
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
-
Země původu: Filipíny
-
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Kokosová mouka je jemně mletá mouka s lehce sladkou chutí a kokosovou vůní. Vyrábí se z čerstvé kokosové dužiny, která se nejprve vysuší, následně se z ní zastudena vylisuje kokosový olej a potom se mele na prášek, který je na první pohled velmi podobný pšeničné mouce, jen je zbarvený více do žluta. Kokosová mouka je přirozeně bezlepková a dá se s ní nahradit 25 - 50 % běžné bílé mouky. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny,dělá z kokosové mouky alternativu běžné pšeničné mouce.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Pokud jíte zdravě, nebo se k tomu chystáte, neměla by Vám tahle vychytávka v kuchyni chybět! Můžete z ní vytvořit výborné a zdravé koláče, dorty, pečivo, zákusky, muffiny a různé jiné pečené dobroty. Kokosovou mouku můžete použít i do jogurtů, smoothies či koktejlů, abyste zvýšili příjem vlákniny. Navíc vaše výtvory provoní kokosem a dodá jim vyjímečnou chuť.
Cesta kokosu od palmy až do vašeho koláče:
-
Administrativní zařazení: Mlýnský výrobek z výlisků kokosového ořechu
-
Složení: Kokos* 100%
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
-
Země původu: Filipíny
-
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Kokosová mouka je jemně mletá mouka s lehce sladkou chutí a kokosovou vůní. Vyrábí se z čerstvé kokosové dužiny, která se nejprve vysuší, následně se z ní zastudena vylisuje kokosový olej a potom se mele na prášek, který je na první pohled velmi podobný pšeničné mouce, jen je zbarvený více do žluta. Kokosová mouka je přirozeně bezlepková a dá se s ní nahradit 25 - 50 % běžné bílé mouky. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny,dělá z kokosové mouky alternativu běžné pšeničné mouce.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Pokud jíte zdravě, nebo se k tomu chystáte, neměla by Vám tahle vychytávka v kuchyni chybět! Můžete z ní vytvořit výborné a zdravé koláče, dorty, pečivo, zákusky, muffiny a různé jiné pečené dobroty. Kokosovou mouku můžete použít i do jogurtů, smoothies či koktejlů, abyste zvýšili příjem vlákniny. Navíc vaše výtvory provoní kokosem a dodá jim vyjímečnou chuť.
Cesta kokosu od palmy až do vašeho koláče:
Parametry
Výrobce | Grizly |
Množství | 1000 g |
Druh | kokosové |
Bezlepkové | ano |
Bio | ano |