NA CO SE HODÍ Žitná celozrnná hladká mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další recepty. Žitnou mouku lze použít samotnou nebo v kombinaci se špaldovou či pšeničnou moukou. Pro správné nakynutí těsta je důležité na každé 4 díly žitné mouky přidat jeden díl světlé špaldové nebo pšeničné mouky. Celozrnné hladké mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná... Celý popis
Koupit za 26 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pernerka Mouka žitná celozrnná hladká 1kg
Doprava:
69 Kč
Skladem
26 Kč
Koupit za 26 Kč
Pernerka Žitná mouka Celozrnná hladká 1kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč
Pernerka Žitná mouka celozrnná hladká 1kg
Doprava:
zdarma
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
PERNERKA ŽITNÁ CELOZRNNÁ HLADKÁ MOUKA 1 kg
Doprava:
zdarma
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč
Pernerka Mouka žitná celozrnná hladká 1kg
Doprava:
zdarma
Skladem
22 Kč
Koupit za 22 Kč
Popis
NA CO SE HODÍ
Žitná celozrnná hladká mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další recepty. Žitnou mouku lze použít samotnou nebo v kombinaci se špaldovou či pšeničnou moukou. Pro správné nakynutí těsta je důležité na každé 4 díly žitné mouky přidat jeden díl světlé špaldové nebo pšeničné mouky.
Celozrnné hladké mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečicí vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.
O ŽITU
Žito je rozšířené zejména ve východní, střední a severní Evropě, kam se dostalo spolu s příchodem Slovanů po konci doby bronzové. Na jeho pěstování jsou nejvhodnější oblasti s vyšší nadmořskou výškou a proto se mu daří především v podhorských oblastech.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g jedlého podílu:
Energetická hodnota:
1433 kJ / 339 kcal
Tuky / z toho nasycené mastné kyseliny:
1,9 / 1,6 g
Sacharidy / z toho cukry:
61,4 / 0,8 g
Bílkoviny:
11,2 g
Sůl:
0 g
Vláknina:
16 g
Složení: 100% žitná mouka celozrnná hladká
Výrobek obsahuje lepek.
Země původu: Česká republika
Uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.
Mouka je určena k tepelné úpravě.
Hmotnost balení: 1 kg. Uvedená cena je cenou za 1 kg vč. DPH.
Žitná celozrnná hladká mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další recepty. Žitnou mouku lze použít samotnou nebo v kombinaci se špaldovou či pšeničnou moukou. Pro správné nakynutí těsta je důležité na každé 4 díly žitné mouky přidat jeden díl světlé špaldové nebo pšeničné mouky.
Celozrnné hladké mouky meleme unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečicí vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.
O ŽITU
Žito je rozšířené zejména ve východní, střední a severní Evropě, kam se dostalo spolu s příchodem Slovanů po konci doby bronzové. Na jeho pěstování jsou nejvhodnější oblasti s vyšší nadmořskou výškou a proto se mu daří především v podhorských oblastech.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g jedlého podílu:
Energetická hodnota:
1433 kJ / 339 kcal
Tuky / z toho nasycené mastné kyseliny:
1,9 / 1,6 g
Sacharidy / z toho cukry:
61,4 / 0,8 g
Bílkoviny:
11,2 g
Sůl:
0 g
Vláknina:
16 g
Složení: 100% žitná mouka celozrnná hladká
Výrobek obsahuje lepek.
Země původu: Česká republika
Uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.
Mouka je určena k tepelné úpravě.
Hmotnost balení: 1 kg. Uvedená cena je cenou za 1 kg vč. DPH.
Parametry
Výrobce | Perner |
Množství | 1000 g |
Druh | žitné |
Hrubost mletí | hladké |
Celozrnné | ano |