Jemný pudrový prášek s vůní máty, begramotu, hřebíčku, rozarýnu a vetiveru pro zakončení péče o vaší pokožku. Pudr vysaje přebytečnou vlhkost z vaší čerstvě oholené tváře a uklidní pokožku. Výsledkem bude hladká, sametová a provoněná tvář. Použití: Nasypte trochu prášku do dlaní nebo na ručník, rozetřete a přejeďte oholená místa. Tím vznikne ochranný film. Nepoužívejte velké množství, neboť jinak hrozí zabarvení krku do běla. - vysaje přebytečnou vlhkost pokožky - uklidní podrážděnou tvář po holení... Celý popis
Koupit za 127 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Proraso Grooming Alum kamenec 100 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
127 Kč
Koupit za 127 Kč
Proraso Pudr po holení máta a rozmarýn 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
105 Kč
Koupit za 105 Kč
Proraso Shave Powder ( Máta a rozmarýn ) - Pudr po holení 100 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
141 Kč
Koupit za 141 Kč
Proraso Pudr po holení Máta a rozmarýn (Shave Powder) 100 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
Proraso Pudr po holení máta a rozmarýn 100 g
Doprava:
69 Kč
179 Kč
Koupit za 179 Kč
Popis
Jemný pudrový prášek s vůní máty, begramotu, hřebíčku, rozarýnu a vetiveru pro zakončení péče o vaší pokožku. Pudr vysaje přebytečnou vlhkost z vaší čerstvě oholené tváře a uklidní pokožku. Výsledkem bude hladká, sametová a provoněná tvář.
Použití: Nasypte trochu prášku do dlaní nebo na ručník, rozetřete a přejeďte oholená místa. Tím vznikne ochranný film. Nepoužívejte velké množství, neboť jinak hrozí zabarvení krku do běla.
- vysaje přebytečnou vlhkost pokožky
- uklidní podrážděnou tvář po holení
- eliminuje zápach nohou
- zmatňuje mastné vlasy
Obsah 100 g. Vyrobeno v Itálii.
Použití: Nasypte trochu prášku do dlaní nebo na ručník, rozetřete a přejeďte oholená místa. Tím vznikne ochranný film. Nepoužívejte velké množství, neboť jinak hrozí zabarvení krku do běla.
- vysaje přebytečnou vlhkost pokožky
- uklidní podrážděnou tvář po holení
- eliminuje zápach nohou
- zmatňuje mastné vlasy
Obsah 100 g. Vyrobeno v Itálii.
Parametry
Značka | Proraso |
Výrobce | Proraso |