Kakaové máslo vzniká lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů. Má odolnost vůči vysokým teplotám a to až do 200 °C. Využívá se při výrobě čokolády na zjemnění její chuti, při výrobě pralinek, na vaření a pečení či v kosmetice na suchou a citlivou pleť. Jedná se o raw produkt, při jeho výrobě tedy nedochází k překročená teploty 42°C. Složení: 100% raw kakaové máslo Váha: 100 g Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 899kcal / 3700kj Tuk: 99,81g, z toho nasycený tuk:... Celý popis

Koupit za 175 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kakaové máslo vzniká lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů. Má odolnost vůči vysokým teplotám a to až do 200 °C. Využívá se při výrobě čokolády na zjemnění její chuti, při výrobě pralinek, na vaření a pečení či v kosmetice na suchou a citlivou pleť.
Jedná se o raw produkt, při jeho výrobě tedy nedochází k překročená teploty 42°C.
Složení: 100% raw kakaové máslo
Váha: 100 g
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 899kcal / 3700kj
Tuk: 99,81g, z toho nasycený tuk: 59,48g
Sacharidy: 0,2g, z toho cukry 0,40g
bílkoviny: 0,20g
sůl: 0,005g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Čokoládovna Troubelice