KACHNÍ STEHNA Ve sklenici jsou napěchovaná dvě velká kachní stehna. HEZKY POSTARU Pečená kachna bez celého kmínu by nebyla jako od babičky přece. Kmín dodává stehnům křupavý prvek, který je i krásně vychutí. REGIONÁLNÍ POTRAVINA Kachní stehýnka ve vlastním sádle pečená získala ocenění Regionální potravina v roce 2016. K ČEMU SE KACHNÍ STEHÝNKA HODÍ?Stehýnka se dají podávat studená se salátem, ale nejlepší jsou rozpečená na pánvičce nebo v troubě na trošce sádla ve kterém jsou obalená - podáváme... Celý popis
Koupit za 321 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
KACHNÍ STEHNA Ve sklenici jsou napěchovaná dvě velká kachní stehna. HEZKY POSTARU Pečená kachna bez celého kmínu by nebyla jako od babičky přece. Kmín dodává stehnům křupavý prvek, který je i krásně vychutí. REGIONÁLNÍ POTRAVINA Kachní stehýnka ve vlastním sádle pečená získala ocenění Regionální potravina v roce 2016. K ČEMU SE KACHNÍ STEHÝNKA HODÍ?Stehýnka se dají podávat studená se salátem, ale nejlepší jsou rozpečená na pánvičce nebo v troubě na trošce sádla ve kterém jsou obalená - podáváme se zelím a knedlíkem nebo s opékanými brambůrky či s šouletem.Pokud máte rádi moderní kuchyni, vyzkoušejte kachní stehýnka dát do jarních závitků - v kombinaci s mangem, okurkou, rýžovými nudlemi a sojovou omáčkou vytvoříte osvěžující pokrm SLOŽENÍ VÝROBKU: Kachní stehna 2 ks (ČR, průměrně 620 g před tepelnou úpravou), jedlá sůl, kmín POPIS VÝROBKU: Masný výrobek, konzerva, bezlepkový výrobek. Vyrobeno v Zábřehu na Moravě. JAK SKLADOVAT? Skladujte při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C a spotřebujte do 3 dnů. NAŠE DOBROTY Z MASA Pečený králík s vepřovým bůčkem Vepřové maso ve vlastní šťávě Vepřové maso z udírny uzené bukovým kouřem Pečená křepelka s divokým kořením KVALITNÍ KACHNÍ MASO Zakládáme si na kvalitních surovinách, tudíž i kachní stehna získáváme od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu.
Parametry
Výrobce | Via Delicia |