Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužniny. Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů. Užívá se na osvěžení, na žízeň nebo na chuť. Domácí limonádu vykouzlíte smícháním se sodou a dozdobením melounem nakrájeným na kostky. Rybízový sirup smíchejte se smetanou a dejte zmrazit, výsledkem je lahodná rybízová zmrzlina. Lze ředit kvalitní... Celý popis
Koupit za 132 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kitl - zdraví v láhvy Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml
Doprava:
55 Kč
Skladem
132 Kč
Koupit za 132 Kč
Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Kitl - zdraví v láhvy Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml
Doprava:
48 Kč
Skladem
132 Kč
Koupit za 132 Kč
Kitl Syrob Černý rybíz s dužninou 500 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Kitl Syrob černý rybíz 500ml 530
Doprava:
120 Kč
Skladem
196 Kč
Koupit za 196 Kč
Popis
Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužniny. Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů.
Užívá se na osvěžení, na žízeň nebo na chuť. Domácí limonádu vykouzlíte smícháním se sodou a dozdobením melounem nakrájeným na kostky. Rybízový sirup smíchejte se smetanou a dejte zmrazit, výsledkem je lahodná rybízová zmrzlina.
Lze ředit kvalitní vodou v poměru 1:10, pro horké nápoje v poměru 1:8. Skladujte v chladu a temnu.
Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře. Složení přípravku: cukr, šťáva z černého rybízu (97%) z koncentrátu, dužnina z černého rybízu (7%), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Recepty z černorybízového Syrobu Kitl
Černorybízová limonáda
Kitl Syrob Černý rybíz, soda a meloun na kostky.
Slavný francouzský koktejl Kir Royal
Na dno sektové skleničky nalijte 1cl černorybízového Syrobu a dolijte do 15cl vychlazené šumivé víno nebo pravé šampaňské. Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě.
Rybízová zmrzlina
Rybízový Syrob smíchejte se smetanou a nechte zmrazit. Podávejte v malých porcelánových miskách po dobrém jídle.
Černý rybíz s vodkou
Černý rybíz byl šlechtěn od 11. století v ruských klášterních zahradách a do Evropy se dostal koncem 17. století.
Zkuste promíchat 4cl kvalitní vodky, 4cl Kitl Syrob Černý Rybíz, ledovou tříšť a sodu. Na zdarovje!
Složení:
cukr, šťáva z černého rybízu (97 %) z koncentrátu, dužnina z černého rybízu (7 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Výrobek obsahuje ve 100 ml:
venergetická hodnota 1382 kJ/330 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 79 g, z toho cukry 79 g, bílkoviny < 0,1 g, sůl < 0,1 g.
Dávkování:
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Užívá se na osvěžení, na žízeň nebo na chuť. Domácí limonádu vykouzlíte smícháním se sodou a dozdobením melounem nakrájeným na kostky. Rybízový sirup smíchejte se smetanou a dejte zmrazit, výsledkem je lahodná rybízová zmrzlina.
Lze ředit kvalitní vodou v poměru 1:10, pro horké nápoje v poměru 1:8. Skladujte v chladu a temnu.
Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře. Složení přípravku: cukr, šťáva z černého rybízu (97%) z koncentrátu, dužnina z černého rybízu (7%), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Recepty z černorybízového Syrobu Kitl
Černorybízová limonáda
Kitl Syrob Černý rybíz, soda a meloun na kostky.
Slavný francouzský koktejl Kir Royal
Na dno sektové skleničky nalijte 1cl černorybízového Syrobu a dolijte do 15cl vychlazené šumivé víno nebo pravé šampaňské. Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě.
Rybízová zmrzlina
Rybízový Syrob smíchejte se smetanou a nechte zmrazit. Podávejte v malých porcelánových miskách po dobrém jídle.
Černý rybíz s vodkou
Černý rybíz byl šlechtěn od 11. století v ruských klášterních zahradách a do Evropy se dostal koncem 17. století.
Zkuste promíchat 4cl kvalitní vodky, 4cl Kitl Syrob Černý Rybíz, ledovou tříšť a sodu. Na zdarovje!
Složení:
cukr, šťáva z černého rybízu (97 %) z koncentrátu, dužnina z černého rybízu (7 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Výrobek obsahuje ve 100 ml:
venergetická hodnota 1382 kJ/330 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 79 g, z toho cukry 79 g, bílkoviny < 0,1 g, sůl < 0,1 g.
Dávkování:
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Parametry
Výrobce | Kitl |
Objem | 0.5 l |
Příchuť | černý rybíz |
Bio | ano |