Ponorný vařič Proficook PC-SV 1126 Sous Vide Univerzální ponorný vařič SV 1126 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tento vařič Sous Vide je přenosný, můžete s ním vařit v jakékoliv žáruvzdorné nádobě s výškou cca 18 cm. Vařič je vybaven multifunkčním LED displejem, který vám ukáže zvolenou teplotu, aktuální teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modře podsvícen... Celý popis
Koupit za 1 899 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ProfiCook PC-SV1126
Doprava:
zdarma
1 949 Kč
Koupit za 1 949 Kč
Profi Cook PC-SV 1126 Sous Vide
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 899 Kč
Koupit za 1 899 Kč
Proficook PC-SV 1126 PC Sous Vide
Doprava:
89 Kč
2 137 Kč
Koupit za 2 137 Kč
ProfiCook SV 1126 souse vide tyčový nerez
Doprava:
69 Kč
Skladem
1 990 Kč
Koupit za 1 990 Kč
ProfiCook PC-SV 1126
Doprava:
59 Kč
Skladem
1 990 Kč
Koupit za 1 990 Kč
Popis
Ponorný vařič Proficook PC-SV 1126 Sous Vide
Univerzální ponorný vařič SV 1126 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tento vařič Sous Vide je přenosný, můžete s ním vařit v jakékoliv žáruvzdorné nádobě s výškou cca 18 cm. Vařič je vybaven multifunkčním LED displejem, který vám ukáže zvolenou teplotu, aktuální teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modře podsvícen a umožní vám nastavení teploty v rozsahu od 25 do 100 °C (po 0,1 °C).
Vařič má funkci udržování teploty, funkci automatického vypnutí při nízké hladině vody a lze použít jako jogurtovač. Konstantní teplota se udržuje díky preciznímu oběhovému čerpadlu a vodní cirkulace je 7 - 8 l/min. Dále vás potěší 99hodinový časovač a nastavitelný montážní klip. Vařič SV 1126 se snadno ovládá a čistí. Má dotykový ovládací panel. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli a je opatřen ergonomicky tvarovanou rukojetí.
TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.
SPECIFIKACE
- Příkon: 800 W
- Napětí: 230 V
- Frekvence: 50 Hz
- Typ vařiče: ponorný
- Rozsah teplot: 25 - 100 °C (po 0,1 °C)
- Max. odchylka teploty: +/- 0,5 °C
- Cirkulace vody: 7 - 8 l / min
- Časovač: až 99 h
- Materiál: nerezové tělo, odolný plast (úchop)
- Barva: stříbrná, černá
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
Ochutit Zavakuovat Zlehka vařit
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.
Univerzální ponorný vařič SV 1126 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tento vařič Sous Vide je přenosný, můžete s ním vařit v jakékoliv žáruvzdorné nádobě s výškou cca 18 cm. Vařič je vybaven multifunkčním LED displejem, který vám ukáže zvolenou teplotu, aktuální teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modře podsvícen a umožní vám nastavení teploty v rozsahu od 25 do 100 °C (po 0,1 °C).
Vařič má funkci udržování teploty, funkci automatického vypnutí při nízké hladině vody a lze použít jako jogurtovač. Konstantní teplota se udržuje díky preciznímu oběhovému čerpadlu a vodní cirkulace je 7 - 8 l/min. Dále vás potěší 99hodinový časovač a nastavitelný montážní klip. Vařič SV 1126 se snadno ovládá a čistí. Má dotykový ovládací panel. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli a je opatřen ergonomicky tvarovanou rukojetí.
TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.
SPECIFIKACE
- Příkon: 800 W
- Napětí: 230 V
- Frekvence: 50 Hz
- Typ vařiče: ponorný
- Rozsah teplot: 25 - 100 °C (po 0,1 °C)
- Max. odchylka teploty: +/- 0,5 °C
- Cirkulace vody: 7 - 8 l / min
- Časovač: až 99 h
- Materiál: nerezové tělo, odolný plast (úchop)
- Barva: stříbrná, černá
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
Ochutit Zavakuovat Zlehka vařit
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.
Parametry
Výrobce | Proficook |
Typ | ponorné vařiče |
Displej | ano |
Nastavitelná teplota | ano |
Funkce udržení teploty | ano |