GRIZLY Cukr moučka 2000 g Vlastnosti a výhody: Moučkový cukr je jedním z nejčastěji používaných sladidel. Vzniká rozdrcením krystalů na jemný prášek. Jeho využití v kuchyni je velmi rozmanité. Ale využívá se především do pokrmů, u kterých záleží na jejich konzistenci, anebo hrozí, že se v nich krystalky běžného cukru nerozpustí. Vyrábí se z české cukrové řepy. Použití: Cukr moučka se hodí především do pečících směsí, do krému, nebo nápojů. Používá se také na obalení drobného cukroví, nebo na pocukrování... Celý popis
Koupit za 139 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Cukr moučka 2000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
GRIZLY Cukr moučka 2000 g
Doprava:
39 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Grizly Cukr moučka 2000 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Popis
GRIZLY Cukr moučka 2000 g
Vlastnosti a výhody: Moučkový cukr je jedním z nejčastěji používaných sladidel. Vzniká rozdrcením krystalů na jemný prášek. Jeho využití v kuchyni je velmi rozmanité. Ale využívá se především do pokrmů, u kterých záleží na jejich konzistenci, anebo hrozí, že se v nich krystalky běžného cukru nerozpustí. Vyrábí se z české cukrové řepy.
Použití: Cukr moučka se hodí především do pečících směsí, do krému, nebo nápojů. Používá se také na obalení drobného cukroví, nebo na pocukrování hotových koláčů, bábovek a dalších sladkostí, které vyžadují tuto konečnou úpravu.
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
Složení: Potravinářský cukr 100 %
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Grizly cukr moučka uvítá v kuchyni každá hospodyňka. Je výborný na pečení i na výslednou úpravu pokrmů.
Vlastnosti a výhody: Moučkový cukr je jedním z nejčastěji používaných sladidel. Vzniká rozdrcením krystalů na jemný prášek. Jeho využití v kuchyni je velmi rozmanité. Ale využívá se především do pokrmů, u kterých záleží na jejich konzistenci, anebo hrozí, že se v nich krystalky běžného cukru nerozpustí. Vyrábí se z české cukrové řepy.
Použití: Cukr moučka se hodí především do pečících směsí, do krému, nebo nápojů. Používá se také na obalení drobného cukroví, nebo na pocukrování hotových koláčů, bábovek a dalších sladkostí, které vyžadují tuto konečnou úpravu.
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
Složení: Potravinářský cukr 100 %
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Grizly cukr moučka uvítá v kuchyni každá hospodyňka. Je výborný na pečení i na výslednou úpravu pokrmů.
Parametry
Výrobce | Grizly |