Mléčná čokoláda do fontány Callebaut - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut. Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády, která je považována za nejlepší na světě. Je dodávána ve formě pecek s označním "Callets™" pro snadnou manipulaci a rozpouštění. Čokolády určené pro použití v čokoládové fontáně mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády.... Celý popis
Koupit za 1 159 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Čokoláda Callebaut MLÉČNÁ pro fontány 2,5kg / Datum expirace: 15.12.2025
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 159 Kč
Koupit za 1 159 Kč
Callebaut Mléčná do fontány 2,5 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
1 199 Kč
Koupit za 1 199 Kč
Mléčná čokoláda do fontány Callebaut 2,5 kg
Doprava:
49 Kč
Skladem
1 149 Kč
Koupit za 1 149 Kč
Callebaut mléčná čokoláda do fontán 2,5 kg
Doprava:
49 Kč
Skladem
1 139 Kč
Koupit za 1 139 Kč
Callebaut Mléčná do fontány 2,5 kg
Doprava:
60 Kč
Skladem
1 099 Kč
Koupit za 1 099 Kč
Popis
Mléčná čokoláda do fontány Callebaut - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut. Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády, která je považována za nejlepší na světě. Je dodávána ve formě pecek s označním "Callets™" pro snadnou manipulaci a rozpouštění.
Čokolády určené pro použití v čokoládové fontáně mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Jsou tekuté už při teplotě asi 33 °C. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba běžnou čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáním oleje.
To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.
Čokoláda Callebaut pro čokoládové fontány může být použita ve všech značkách čokoládových fontán. Při přípravě dodržujte návod na obsluhu fontány a mějte na paměti, že čokoláda by se neměla nikdy zahřát na více než cca 50 °C a nesmí se do ní dostat voda, mléko, máslo (pouze kakaové máslo), smetana a další tekutiny (kromě rostlinného oleje neutrální chuti). Pokud něco z toho nastane, čokoláda zhoustne a nebudete ji ve fontáně moci použít. Při rozpouštění je důležité postupovat pomalu a čokoládu míchat.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka.
Minimální obsah kakaa: 37,8 %
Minimální obsah mléčné sušiny: 20,4 %
Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg
Výrobce: BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V., Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2449 kJ (585 kcal); tuky 40 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24 g); sacharidy 48 g (z toho cukry 47 g); bílkoviny 6,5 g; sůl 0,19 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Čokolády určené pro použití v čokoládové fontáně mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Jsou tekuté už při teplotě asi 33 °C. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba běžnou čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáním oleje.
To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.
Čokoláda Callebaut pro čokoládové fontány může být použita ve všech značkách čokoládových fontán. Při přípravě dodržujte návod na obsluhu fontány a mějte na paměti, že čokoláda by se neměla nikdy zahřát na více než cca 50 °C a nesmí se do ní dostat voda, mléko, máslo (pouze kakaové máslo), smetana a další tekutiny (kromě rostlinného oleje neutrální chuti). Pokud něco z toho nastane, čokoláda zhoustne a nebudete ji ve fontáně moci použít. Při rozpouštění je důležité postupovat pomalu a čokoládu míchat.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka.
Minimální obsah kakaa: 37,8 %
Minimální obsah mléčné sušiny: 20,4 %
Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg
Výrobce: BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V., Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2449 kJ (585 kcal); tuky 40 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24 g); sacharidy 48 g (z toho cukry 47 g); bílkoviny 6,5 g; sůl 0,19 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Parametry
Výrobce | Callebaut |
Hmotnost | 2500 g |
Obsah kakaové hmoty | 37.8 % |
Druh čokolády | mléčné |
Značka | Callebaut |