Plnou čokoládovou chuť dodává Méďovi nealkalizované kakao, které pěstují drobní farmáři z Dominikánské republiky. Kakaovníky tu rostou ve smíšených kulturách spolu s citrusy, banány a dalšími plodinami, které jim poskytují stín. Plody jsou sbírány ručně a fermentovány spolu s dužinou. Obsah kakaa je dvojnásobný ve srovnání s většinou kakaových nápojů na trhu, a proto Méďa vyniká výrazně kakaovou chutí a není přeslazený. Méďa je slazený sušenou třtinovou šťávou rapadura, která vzniká pomalým zahušťováním... Celý popis
Koupit za 53 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
BioNebio Bio Čokoláda v prášku Méďa 150 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
53 Kč
Koupit za 53 Kč
Bio čokoláda v prášku Méďa bio*nebio 150 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Bio nebio s.r.o. Méďa čokoláda v prášku bio 150g
Doprava:
80 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Bionebio Bio Nebio Bio čokoláda v prášku Méďa 150 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
BioNebio Bio Čokoláda v prášku Méďa 150 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Popis
Plnou čokoládovou chuť dodává Méďovi nealkalizované kakao, které pěstují drobní farmáři z Dominikánské republiky. Kakaovníky tu rostou ve smíšených kulturách spolu s citrusy, banány a dalšími plodinami, které jim poskytují stín. Plody jsou sbírány ručně a fermentovány spolu s dužinou. Obsah kakaa je dvojnásobný ve srovnání s většinou kakaových nápojů na trhu, a proto Méďa vyniká výrazně kakaovou chutí a není přeslazený. Méďa je slazený sušenou třtinovou šťávou rapadura, která vzniká pomalým zahušťováním šťávy vylisované ze třtiny. Ze třtinové šťávy není odstraněna melasa, a proto všechny přítomné minerální látky zůstávají v rapaduře.
Rapadura pochází z Brazílie, kde se pro uchování úrodnosti země používá rotace plodin. Cukrová třtina je sklízena ručně mačetou. Listy se odříznou od stvolů a nechají na poli jako hnojivo. Farmáři zde nevypalují pole před sklizní.
Kakao i rapadura pocházejí z fair trade projektu
Země původu: Kakao-Dominikánská republika
Rapadura- Brazílie
Vanilka- Komory
Použití: Méďu rozpouštíme v teplém kravském, kozím nebo sojovém mléce, můžeme jej však použít i do jogurtů, kukuřičných lupínků, müsli směsí a při pečení. Rozpuštěním v našlehaném horkém plnotučném mléce získáme vynikající voňavou horkou "čokoládu" s pěnou.
Složení: sušená třtinová šťáva Rapadura 60 %, odtučněný kakaový prášek 40 %, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Kakao nejméně 40 %, kakaové máslo 4,4 %.
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem
Nutriční hodnoty:
Na 100 g
Energetická hodnota
1533 kJ/364 kcal
Tuky:
4,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
2,8 g
Sacharidy:
62,8 g
Z toho cukry:
57,1 g
Vláknina:
13,9 g
Bílkoviny:
11,2 g
Sůl:
Rapadura pochází z Brazílie, kde se pro uchování úrodnosti země používá rotace plodin. Cukrová třtina je sklízena ručně mačetou. Listy se odříznou od stvolů a nechají na poli jako hnojivo. Farmáři zde nevypalují pole před sklizní.
Kakao i rapadura pocházejí z fair trade projektu
Země původu: Kakao-Dominikánská republika
Rapadura- Brazílie
Vanilka- Komory
Použití: Méďu rozpouštíme v teplém kravském, kozím nebo sojovém mléce, můžeme jej však použít i do jogurtů, kukuřičných lupínků, müsli směsí a při pečení. Rozpuštěním v našlehaném horkém plnotučném mléce získáme vynikající voňavou horkou "čokoládu" s pěnou.
Složení: sušená třtinová šťáva Rapadura 60 %, odtučněný kakaový prášek 40 %, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Kakao nejméně 40 %, kakaové máslo 4,4 %.
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem
Nutriční hodnoty:
Na 100 g
Energetická hodnota
1533 kJ/364 kcal
Tuky:
4,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
2,8 g
Sacharidy:
62,8 g
Z toho cukry:
57,1 g
Vláknina:
13,9 g
Bílkoviny:
11,2 g
Sůl:
Parametry
Výrobce | BioNebio |
Hmotnost | 150 g |
Druh | čokoláda |