Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablkách a medu. Používat ho můžete všude tam, kde běžný cukr. Vychutnejte si ho v biokvalitě. Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům. Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Typicky sladkou chuť rozšiřuje o další rozměry chutí. Třtinový cukr je naprosto nepostradatelnou surovinou pro výrobu pravého mojita nebo jeho... Celý popis
Koupit za 62 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
COUNTRY LIFE Cukr třtinový Sucanat BIO 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
62 Kč
Koupit za 62 Kč
Cukr třtinový Sucanat 500 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
124 Kč
126 Kč
Koupit za 126 Kč
Cukr třtinový Sucanat 500 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
81 Kč
Koupit za 81 Kč
Cukr třtinový Sucanat 500 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
49 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Cukr třtinový Sucanat 500 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
79 Kč
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Popis
Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablkách a medu. Používat ho můžete všude tam, kde běžný cukr. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.
Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Typicky sladkou chuť rozšiřuje o další rozměry chutí.
Třtinový cukr je naprosto nepostradatelnou surovinou pro výrobu pravého mojita nebo jeho virgin varianty. Vytvoříte s ním i typickou krustičku na creme brulee. Třtinový cukr není ale jen dobrý společník pro sváteční vaření. Můžete ho používat na denní bázi a postupně s ním nahradit cukr bílý.
Tipy a recepty na použití třtinového cukru:
- pečení - třtinový cukr slouží dobře k oslazení pečených dezertů
- krémy - i studené dezerty můžete sladit třtinovým cukrem
- zmrzlina - zkuste domácí zmrzlinu a pokud ji potřebujete přisladit, můžete použít třtinový cukr
Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Cukr třtinový*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Legislativní zařazení:
Přírodní sladidlo - přírodní cukr.
Země původu:
Paraguay
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K přímé spotřebě.
Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.
Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Typicky sladkou chuť rozšiřuje o další rozměry chutí.
Třtinový cukr je naprosto nepostradatelnou surovinou pro výrobu pravého mojita nebo jeho virgin varianty. Vytvoříte s ním i typickou krustičku na creme brulee. Třtinový cukr není ale jen dobrý společník pro sváteční vaření. Můžete ho používat na denní bázi a postupně s ním nahradit cukr bílý.
Tipy a recepty na použití třtinového cukru:
- pečení - třtinový cukr slouží dobře k oslazení pečených dezertů
- krémy - i studené dezerty můžete sladit třtinovým cukrem
- zmrzlina - zkuste domácí zmrzlinu a pokud ji potřebujete přisladit, můžete použít třtinový cukr
Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Cukr třtinový*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Legislativní zařazení:
Přírodní sladidlo - přírodní cukr.
Země původu:
Paraguay
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K přímé spotřebě.
Parametry
Výrobce | Country Life |
Druh cukru | třtinové |
Bio | ano |