Příprava hovězího steaku je alchymie. Ani s tím sušeným to není jinak. Každý steakový plátek libového masa náčelník pečlivě usuší tak, aby si zachoval svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Nakonec jej zaudí kouřem z bukového dřeva. Tak vzniká proteinový snack s typickou chutí Indiana Jerky, co dodá pořádný kus energie. 100 g Steak Baru vzniká usušením 209 g syrového masa.
Koupit za 522 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Příprava hovězího steaku je alchymie. Ani s tím sušeným to není jinak. Každý steakový plátek libového masa náčelník pečlivě usuší tak, aby si zachoval svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Nakonec jej zaudí kouřem z bukového dřeva. Tak vzniká proteinový snack s typickou chutí Indiana Jerky, co dodá pořádný kus energie. 100 g Steak Baru vzniká usušením 209 g syrového masa.