Příprava hovězího steaku je alchymie. Ani s tím sušeným to není jinak. Každý steakový plátek libového masa náčelník pečlivě usuší tak, aby si zachoval svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Nakonec jej zaudí kouřem z bukového dřeva. Tak vzniká proteinový snack s typickou chutí Indiana Jerky, co dodá pořádný kus energie. 100 g Steak Baru vzniká usušením 209 g syrového masa.

Koupit za 522 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Příprava hovězího steaku je alchymie. Ani s tím sušeným to není jinak. Každý steakový plátek libového masa náčelník pečlivě usuší tak, aby si zachoval svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Nakonec jej zaudí kouřem z bukového dřeva. Tak vzniká proteinový snack s typickou chutí Indiana Jerky, co dodá pořádný kus energie. 100 g Steak Baru vzniká usušením 209 g syrového masa.
Zobrazit více