Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Na výrobu 100g Jack Link’s Beef Jerky je potřeba přesně 180g toho nejlepšího hovezího masa. Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.... Celý popis
Koupit za 64 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jack Links Beef Jerky Sweet and Hot 25 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
64 Kč
Koupit za 64 Kč
Jack Link's Beef Jerky Sweet & Hot 25g
Doprava:
69 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Jack Link‘s Sušené hovězí maso Beef Jerky - Jack Links Příchuť: ostro-sladká, Balení (g): 25 g
Doprava:
78 Kč
71 Kč
Koupit za 71 Kč
Jack Link‘s Sušené hovězí maso Beef Jerky - Jack Links Příchuť: ostro-sladká, Balení (g): 25 g
Doprava:
47 Kč
Skladem
70 Kč
Koupit za 70 Kč
Jack Link's Beef Jerky Sweet & Hot 25g
Doprava:
49 Kč
Skladem
70 Kč
Koupit za 70 Kč
Popis
Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Na výrobu 100g Jack Link’s Beef Jerky je potřeba přesně 180g toho nejlepšího hovezího masa.
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Složení Jack Link´s Beef Jerky Sweet and Hot 70g hovězí maso, cukr, mořská sůl, extrakt z droždí, česnekový prášek, koření (obsahuje celer), konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), příchutě, cibulový prášek, antioxidant (extrakt z rozmarýnu), regulátor kyselosti (kyselina citronová), ananasový prášek.
Alergeny:
Může obsahovat stopy prvků celeru.
Složení: hovězí maso, cukr, mořská sůl, extrakt z droždí, česnekový prášek, koření (obsahuje celer), konzervační sůl (sůl, konzervační látka: Dusitan sodný), příchutě, cibulový prášek, antioxidant: (extrakt z rozmarýnu), regulátor kyselosti: (kyselina citronová), ananasový prášek.
Vyrobeno v Brazílii
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Složení Jack Link´s Beef Jerky Sweet and Hot 70g hovězí maso, cukr, mořská sůl, extrakt z droždí, česnekový prášek, koření (obsahuje celer), konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), příchutě, cibulový prášek, antioxidant (extrakt z rozmarýnu), regulátor kyselosti (kyselina citronová), ananasový prášek.
Alergeny:
Může obsahovat stopy prvků celeru.
Složení: hovězí maso, cukr, mořská sůl, extrakt z droždí, česnekový prášek, koření (obsahuje celer), konzervační sůl (sůl, konzervační látka: Dusitan sodný), příchutě, cibulový prášek, antioxidant: (extrakt z rozmarýnu), regulátor kyselosti: (kyselina citronová), ananasový prášek.
Vyrobeno v Brazílii
Parametry
Výrobce | Jack Link's |
Množství | 25 g |
Druh masa | hovězí |
Příchuť | ostro-sladká |