Pokud nahradíme část či všechnu vodu během kvašení ovocnou šťávou, vzniká melomela. Takto dostáváme velmi zajímavé ovocné medoviny, které jsou podle druhu ovoce a hloubky prokvašení intenzivně sladké, kyselé nebo velmi suché až vinné. DEZERTNÍ MEDOVINA - Do medoviny byl přidán cukr, karamel, líh, aroma nebo kulér.
Koupit za 340 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Pokud nahradíme část či všechnu vodu během kvašení ovocnou šťávou, vzniká melomela. Takto dostáváme velmi zajímavé ovocné medoviny, které jsou podle druhu ovoce a hloubky prokvašení intenzivně sladké, kyselé nebo velmi suché až vinné. DEZERTNÍ MEDOVINA - Do medoviny byl přidán cukr, karamel, líh, aroma nebo kulér.
Parametry
Výrobce | Hřebečská medovina |
Druh | melomela |