Pokud nahradíme část či všechnu vodu během kvašení ovocnou šťávou, vzniká melomela. Takto dostáváme velmi zajímavé ovocné medoviny, které jsou podle druhu ovoce a hloubky prokvašení intenzivně sladké, kyselé nebo velmi suché až vinné. DEZERTNÍ MEDOVINA - Do medoviny byl přidán cukr, karamel, líh, aroma nebo kulér.

Koupit za 340 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Pokud nahradíme část či všechnu vodu během kvašení ovocnou šťávou, vzniká melomela. Takto dostáváme velmi zajímavé ovocné medoviny, které jsou podle druhu ovoce a hloubky prokvašení intenzivně sladké, kyselé nebo velmi suché až vinné. DEZERTNÍ MEDOVINA - Do medoviny byl přidán cukr, karamel, líh, aroma nebo kulér.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hřebečská medovina
Druh melomela