Minimální trvanlivost: 8.10.2024 (1 ks skladem) Rýže patří mezi hlavní potravinu poloviny světové populace, pro kterou představuje zdroj energie i důležitých bílkovin. Rýže byla pěstována v Indii a Číně již před více než 6500 lety. V Evropě se objevila kolem roku 1000 n. l., do Čech se dostala v 16. století ze Španělska. Nejzastoupenější složkou rýže (minimálně 85% ) jsou složené cukry, které se ukládají ve svalové tkáni a slouží jako zdroj energie pro svaly a všechny tělesné buňky. Rýžový škrob... Celý popis
Koupit za 25 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Rýžová mouka instantní 200 g
Doprava:
zdarma
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč
Rýžová instantní mouka 200g
Doprava:
86 Kč
Skladem
18 Kč
Koupit za 18 Kč
Rýžová kaše instantní 200 g Wolfberry Wolfberry
Doprava:
59 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Wolfberry Rýžová instantní kaše 200 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
34 Kč
Koupit za 34 Kč
Rýžová instantní mouka 200 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
27 Kč
Koupit za 27 Kč
Popis
Minimální trvanlivost: 8.10.2024 (1 ks skladem)
Rýže patří mezi hlavní potravinu poloviny světové populace, pro kterou představuje zdroj energie i důležitých bílkovin. Rýže byla pěstována v Indii a Číně již před více než 6500 lety. V Evropě se objevila kolem roku 1000 n. l., do Čech se dostala v 16. století ze Španělska. Nejzastoupenější složkou rýže (minimálně 85% ) jsou složené cukry, které se ukládají ve svalové tkáni a slouží jako zdroj energie pro svaly a všechny tělesné buňky. Rýžový škrob se velmi pomalu tráví a trvale uvolňuje do krve glukózu, je proto velmi vhodnou potravinou pro diabetiky i redukční dietu. Dalšími klady je téměř nulové množství tuku a nízký glykemický index. Za velmi hodnotnou je považována i bílkovina rýže, jejíž koncentrace se pohybuje mezi 7-8% a její kvalita je srovnatelná s arašídy či čočkou. Neobsahuje lepek a je tedy vhodná i pro bezlepkovou dietu.
Bezlepkový výrobek:
Obsah lepku nižší jak 10 mg na 100 g výrobku.
Použité suroviny:
100% rýže
Použití:
Rýžová instantní mouka se hodí k přípravě kaše, lze použít jako zahušťovadlo a pojivo všude tam, kde není žádoucí ovlivnit chuť původních ingrediencí. Slouží taktéž jako náhrada pšeničné mouky v trojobalu i cukrářské výrobě.
pRŮMĚRné výživové hodnoty pro 100g směsi:
energie: 1547kj/365 kcal, tuky 1,4g z toho nasycené 0,2g, sacharidy 81g, z toho cukry : 0,2g; vláknina 2,4 g, bílkoviny 6g; sůl 0,008g
Skladování:
Při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené v původním obalu.
Balení:
200g
Rýže patří mezi hlavní potravinu poloviny světové populace, pro kterou představuje zdroj energie i důležitých bílkovin. Rýže byla pěstována v Indii a Číně již před více než 6500 lety. V Evropě se objevila kolem roku 1000 n. l., do Čech se dostala v 16. století ze Španělska. Nejzastoupenější složkou rýže (minimálně 85% ) jsou složené cukry, které se ukládají ve svalové tkáni a slouží jako zdroj energie pro svaly a všechny tělesné buňky. Rýžový škrob se velmi pomalu tráví a trvale uvolňuje do krve glukózu, je proto velmi vhodnou potravinou pro diabetiky i redukční dietu. Dalšími klady je téměř nulové množství tuku a nízký glykemický index. Za velmi hodnotnou je považována i bílkovina rýže, jejíž koncentrace se pohybuje mezi 7-8% a její kvalita je srovnatelná s arašídy či čočkou. Neobsahuje lepek a je tedy vhodná i pro bezlepkovou dietu.
Bezlepkový výrobek:
Obsah lepku nižší jak 10 mg na 100 g výrobku.
Použité suroviny:
100% rýže
Použití:
Rýžová instantní mouka se hodí k přípravě kaše, lze použít jako zahušťovadlo a pojivo všude tam, kde není žádoucí ovlivnit chuť původních ingrediencí. Slouží taktéž jako náhrada pšeničné mouky v trojobalu i cukrářské výrobě.
pRŮMĚRné výživové hodnoty pro 100g směsi:
energie: 1547kj/365 kcal, tuky 1,4g z toho nasycené 0,2g, sacharidy 81g, z toho cukry : 0,2g; vláknina 2,4 g, bílkoviny 6g; sůl 0,008g
Skladování:
Při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené v původním obalu.
Balení:
200g
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Množství | 200 g |
Druh | rýžové |