Authentic Farmářský Jadel 200 g
-- Ručně vyrobený jadel z čisté oravské přírody. Propadněte kouzlu tradičního slovenského sýrařského řemesla. Jadel je vyráběn tak, jako kdysi – podle původní receptury, ručně a bez přidaných chemických látek.Vzniká pařením hrudkového sýra z toho nejčerstvějšího kravského mléka z oravských pastev. Tip na vychutnání: Farmářský jadel se hodí do salátů nebo na zapekání. Parádu udělá i na každém rautu či pohoštění. GARANT KVALITY Koliba ZP: tradiční slovenské sýry bez umělých přísad z čisté oravské... Celý popis
Popis
-- Ručně vyrobený jadel z čisté oravské přírody.
Propadněte kouzlu tradičního slovenského sýrařského řemesla. Jadel je vyráběn tak, jako kdysi – podle původní receptury, ručně a bez přidaných chemických látek.Vzniká pařením hrudkového sýra z toho nejčerstvějšího kravského mléka z oravských pastev.
Tip na vychutnání: Farmářský jadel se hodí do salátů nebo na zapekání. Parádu udělá i na každém rautu či pohoštění.
GARANT KVALITY
Koliba ZP: tradiční slovenské sýry bez umělých přísad z čisté oravské přírody.
„Naše sýry chutnají tak, jako kdysi.“
Pro Slováky byl sýr vždy významným obřadovým pokrmem, proto pokračují v dlouholeté tradici ruční výroby sýrů. Sýrařský podnik Koliba ZP v malé dědince Zázrivá na Oravě se drží tradičního umění sýrařských mistrů, o kterém jsou dochované zmínky už ze 17. století.
Základní surovinou pro výrobu jejich farmářských sýrů je lahodné mléko krav a ovcí, které se na Oravě pasou na horských loukách.
Sýry jsou vyráběny ručně, bez přidaných chemických látek.
Propadněte kouzlu tradičního slovenského sýrařského řemesla. Jadel je vyráběn tak, jako kdysi – podle původní receptury, ručně a bez přidaných chemických látek.Vzniká pařením hrudkového sýra z toho nejčerstvějšího kravského mléka z oravských pastev.
Tip na vychutnání: Farmářský jadel se hodí do salátů nebo na zapekání. Parádu udělá i na každém rautu či pohoštění.
GARANT KVALITY
Koliba ZP: tradiční slovenské sýry bez umělých přísad z čisté oravské přírody.
„Naše sýry chutnají tak, jako kdysi.“
Pro Slováky byl sýr vždy významným obřadovým pokrmem, proto pokračují v dlouholeté tradici ruční výroby sýrů. Sýrařský podnik Koliba ZP v malé dědince Zázrivá na Oravě se drží tradičního umění sýrařských mistrů, o kterém jsou dochované zmínky už ze 17. století.
Základní surovinou pro výrobu jejich farmářských sýrů je lahodné mléko krav a ovcí, které se na Oravě pasou na horských loukách.
Sýry jsou vyráběny ručně, bez přidaných chemických látek.