Botanicals Bobule jalovce se pěstují přímo před zámkem Château de Bonbonnet a nejdůležitější ingredience tak podléhá maximální kontrole. Jalovcovými keři bylo osazeno 50 akrů a tato plocha se postupně rozšiřuje. Kromě jalovce se k výrobě ginu Citadelle používá dalších 18 rostlinných ingrediencí: kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen kosatce, kořen anděliky, mandle, badyán, fenykl, saturejka, římský... Celý popis
Koupit za 863 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
gin citadelle 44% 1l (holá láhev)
Doprava:
94 Kč
Skladem
863 Kč
Koupit za 863 Kč
Citadelle Gin 1l 44% (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
989 Kč
Koupit za 989 Kč
Citadelle Original 44,0% 1,0 l (holá láhev)
Doprava:
79 Kč
Skladem
870 Kč
Koupit za 870 Kč
Citadelle gin 1L 44% (holá láhev)
Doprava:
90 Kč
Skladem
795 Kč
Koupit za 795 Kč
Citadelle gin 1L 44% (holá láhev)
Doprava:
85 Kč
Skladem
795 Kč
Koupit za 795 Kč
Popis
Botanicals
Bobule jalovce se pěstují přímo před zámkem Château de Bonbonnet a nejdůležitější ingredience tak podléhá maximální kontrole. Jalovcovými keři bylo osazeno 50 akrů a tato plocha se postupně rozšiřuje. Kromě jalovce se k výrobě ginu
Citadelle používá dalších 18 rostlinných ingrediencí: kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen kosatce, kořen anděliky, mandle, badyán, fenykl, saturejka, římský kmín a květy fialek.
Příběh
První francouzský řemeslný gin, který byl uveden na trh v roce 1996. Vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 19 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL.
Podávání a zajímavosti
Gin&Tonic s citronovou kůrou.
V kůře je více esenciálních olejů než ve šťávě.
V citrónové kůře je o 18 esterů více než v limetce.
French 75
Ingredience:
30 ml cukrového sirupu
40 ml Citadelle Gin
šumivé víno
30 ml citronové šťávy, čerstvě vymačkané
Postup přípravy:
Do šejkru nalijeme gin, citronovou šťávu a cukrový sirup.
Přisypeme několik kostek ledu a pořádně promícháme.
Opatrně přelijeme do sklenice a doplníme bublinkami.
Ozdobíme citrónovou kůrou.
Bobule jalovce se pěstují přímo před zámkem Château de Bonbonnet a nejdůležitější ingredience tak podléhá maximální kontrole. Jalovcovými keři bylo osazeno 50 akrů a tato plocha se postupně rozšiřuje. Kromě jalovce se k výrobě ginu
Citadelle používá dalších 18 rostlinných ingrediencí: kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen kosatce, kořen anděliky, mandle, badyán, fenykl, saturejka, římský kmín a květy fialek.
Příběh
První francouzský řemeslný gin, který byl uveden na trh v roce 1996. Vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 19 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL.
Podávání a zajímavosti
Gin&Tonic s citronovou kůrou.
V kůře je více esenciálních olejů než ve šťávě.
V citrónové kůře je o 18 esterů více než v limetce.
French 75
Ingredience:
30 ml cukrového sirupu
40 ml Citadelle Gin
šumivé víno
30 ml citronové šťávy, čerstvě vymačkané
Postup přípravy:
Do šejkru nalijeme gin, citronovou šťávu a cukrový sirup.
Přisypeme několik kostek ledu a pořádně promícháme.
Opatrně přelijeme do sklenice a doplníme bublinkami.
Ozdobíme citrónovou kůrou.
Parametry
Výrobce | Citadelle |
Objem | 1 l |
Alkohol | 44 % |
Země původu | Francie |
Druh balení | holá láhev |