Dr. Oetker Puding se smetanovo - vanilkovou příchutí 38g Dr. Oetker Puding příchuť Smetana-vanilka patří k tradičním a osvědčeným výrobkům společnosti Dr. Oetker. Tradice pudingů sahá do roku 1923, kdy začala jejich výroba v Brně. V současné době jsou vyráběné s láskou na Slovensku, v našem výrobním závodě Boleráz.Postup přípravy: k pudingovému prášku přidejte 500 ml mléka a 2–3 polévkové lžíce cukru. Pudingy Dr. Oetker jsou pravou pudingovou klasikou, kterou miluje celá rodina. Vychutnejte si... Celý popis
Koupit za 13 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Dr. Oetker Puding se smetanovo - vanilkovou příchutí 38g
Dr. Oetker Puding příchuť Smetana-vanilka patří k tradičním a osvědčeným výrobkům společnosti Dr. Oetker. Tradice pudingů sahá do roku 1923, kdy začala jejich výroba v Brně. V současné době jsou vyráběné s láskou na Slovensku, v našem výrobním závodě Boleráz.Postup přípravy: k pudingovému prášku přidejte 500 ml mléka a 2–3 polévkové lžíce cukru. Pudingy Dr. Oetker jsou pravou pudingovou klasikou, kterou miluje celá rodina. Vychutnejte si pocit sounáležitosti, lásky a nejlepší chuti pudingu s Dr. Oetker Pudingem příchuť Smetana-vanilka!Puding se smetanovo-vanilkovounajde své uplatnění kromě přípravy pudingových a dezertních pohárů i jako přísada do jemných tmavých korpusů, jako krém do zákusků a dortů nebo ve formě teplého nápoje. Nechte se inspirovat recepty Dr. Oetker!
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, skořápkové plody
- Složení: kukuřičný škrob, aroma, barvivo (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy (MLÉKO, SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
- Návod na použití: 1.Obsah sáčku dobře rozmícháme s v 1/3 připraveného mléka. 2.Do zbylých 2/3 mléka přidáme 2-3 polévkové lžíce cukru (20-30 g) a mléko přivedeme do varu. 3.Do vroucího mléka pomalu vlijeme připravenou směs a za stálého míchání povaříme ještě asi 1 minutu. 4.Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)360/85Bílkoviny (g)2,9Tuky (g)1,4Z toho nasycené mastné k. (g)0,9Sacharidy (g)15Z toho cukry (g)9,5Vláknina (g)-Sůl (g)0,1
Dr. Oetker Puding příchuť Smetana-vanilka patří k tradičním a osvědčeným výrobkům společnosti Dr. Oetker. Tradice pudingů sahá do roku 1923, kdy začala jejich výroba v Brně. V současné době jsou vyráběné s láskou na Slovensku, v našem výrobním závodě Boleráz.Postup přípravy: k pudingovému prášku přidejte 500 ml mléka a 2–3 polévkové lžíce cukru. Pudingy Dr. Oetker jsou pravou pudingovou klasikou, kterou miluje celá rodina. Vychutnejte si pocit sounáležitosti, lásky a nejlepší chuti pudingu s Dr. Oetker Pudingem příchuť Smetana-vanilka!Puding se smetanovo-vanilkovounajde své uplatnění kromě přípravy pudingových a dezertních pohárů i jako přísada do jemných tmavých korpusů, jako krém do zákusků a dortů nebo ve formě teplého nápoje. Nechte se inspirovat recepty Dr. Oetker!
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, skořápkové plody
- Složení: kukuřičný škrob, aroma, barvivo (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy (MLÉKO, SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
- Návod na použití: 1.Obsah sáčku dobře rozmícháme s v 1/3 připraveného mléka. 2.Do zbylých 2/3 mléka přidáme 2-3 polévkové lžíce cukru (20-30 g) a mléko přivedeme do varu. 3.Do vroucího mléka pomalu vlijeme připravenou směs a za stálého míchání povaříme ještě asi 1 minutu. 4.Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)360/85Bílkoviny (g)2,9Tuky (g)1,4Z toho nasycené mastné k. (g)0,9Sacharidy (g)15Z toho cukry (g)9,5Vláknina (g)-Sůl (g)0,1
Parametry
Výrobce | Dr. Oetker |
Hmotnost | 38 g |