Žádná letní grilovačka se nemůže obejít bez nakládané zeleniny. Ať už sázíte na klasické okurky, cibulky či mladou kukuřici, alfou a omegou úspěchu je vždy správně připravený nálev, který dodává zelenině šmrnc. Jestliže hledáte tajemství dokonalého nálevu, prozradíme vám, že je ukryté v sáčku Lako. Z této přirozeně bezlepkové směsi na nakládání zeleniny jednoduše připravíte chuťově vyvážený nálev, jehož recepturu z vás bude tahat každý, kdo jej ochutná. - žádná Éčka - jen sůl a výtečné koření... Celý popis
Koupit za 18 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Směs LAKO k nakládání zeleniny 100g
Doprava:
79 Kč
Skladem
18 Kč
Koupit za 18 Kč
Labeta Lako přípravek k nakládání 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
15 Kč
Koupit za 15 Kč
Směs LAKO k nakládání zeleniny 100g
Doprava:
69 Kč
Skladem
12 Kč
Koupit za 12 Kč
Labeta Lako přípravek k nakládání 100 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
11 Kč
Koupit za 11 Kč
LABETA Lako - směs k nakládání okurek a zeleniny 100 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
6 Kč
Koupit za 6 Kč
Popis
Žádná letní grilovačka se nemůže obejít bez nakládané zeleniny. Ať už sázíte na klasické okurky, cibulky či mladou kukuřici, alfou a omegou úspěchu je vždy správně připravený nálev, který dodává zelenině šmrnc. Jestliže hledáte tajemství dokonalého nálevu, prozradíme vám, že je ukryté v sáčku Lako. Z této přirozeně bezlepkové směsi na nakládání zeleniny jednoduše připravíte chuťově vyvážený nálev, jehož recepturu z vás bude tahat každý, kdo jej ochutná.
- žádná Éčka
- jen sůl a výtečné koření
- skvělé i na nakládání cibulek a kukuřiček
- je přirozeně bez lepku
Návod na přípravu:
Obsah sáčku smícháme s 1,75 l vody, 500 ml octa (8 %) a 120 g cukru (můžeme nahradit umělým sladidlem cca 40 tablet). Připravenou směs za stálého míchání vaříme 5 minut. Čisté okurky rovnáme do zavařovací sklenice. Můžeme přidat na kolečka nakrájenou mrkev, křen, cibuli, případně kousky kopru. Obsah sklenice zalijeme připraveným nálevem, uzavřeme a sterilujeme při 80 °C 20–25 minut. Sklenice po sterilaci otočíme dnem vzhůru, necháme vychladnout a skladujeme v tmavém a suchém místě. Stejným způsobem nakládáme i ostatní zeleninu např. houby, cibulky, květák, červenou řepu, zelí, kukuřičné klásky.
Labeta radí, jak na to:
Do 400 ml horkého scezeného nálevu přidáme 1 sáček želatiny čiré nebo želatiny na vaječnou tlačenku, rozmícháme do úplného rozpuštění a máme připraven ochucený nálev na aspik, závitky, či vaječnou tlačenku.
Složení:
jedlá sůl 93 %, hořčičné semínko celé, koriandr celý, pepř černý drcený, nové koření mleté, hřebíček mletý
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 111 kJ/29, Tuky [g]: 1.8, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 0.1, Sacharidy [g]: 2.1, z toho cukry [g]: 0.3, Bílkoviny [g]: 1.3, Sůl [g]: 91.5
Balení:
100 g
- žádná Éčka
- jen sůl a výtečné koření
- skvělé i na nakládání cibulek a kukuřiček
- je přirozeně bez lepku
Návod na přípravu:
Obsah sáčku smícháme s 1,75 l vody, 500 ml octa (8 %) a 120 g cukru (můžeme nahradit umělým sladidlem cca 40 tablet). Připravenou směs za stálého míchání vaříme 5 minut. Čisté okurky rovnáme do zavařovací sklenice. Můžeme přidat na kolečka nakrájenou mrkev, křen, cibuli, případně kousky kopru. Obsah sklenice zalijeme připraveným nálevem, uzavřeme a sterilujeme při 80 °C 20–25 minut. Sklenice po sterilaci otočíme dnem vzhůru, necháme vychladnout a skladujeme v tmavém a suchém místě. Stejným způsobem nakládáme i ostatní zeleninu např. houby, cibulky, květák, červenou řepu, zelí, kukuřičné klásky.
Labeta radí, jak na to:
Do 400 ml horkého scezeného nálevu přidáme 1 sáček želatiny čiré nebo želatiny na vaječnou tlačenku, rozmícháme do úplného rozpuštění a máme připraven ochucený nálev na aspik, závitky, či vaječnou tlačenku.
Složení:
jedlá sůl 93 %, hořčičné semínko celé, koriandr celý, pepř černý drcený, nové koření mleté, hřebíček mletý
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 111 kJ/29, Tuky [g]: 1.8, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 0.1, Sacharidy [g]: 2.1, z toho cukry [g]: 0.3, Bílkoviny [g]: 1.3, Sůl [g]: 91.5
Balení:
100 g
Parametry
Výrobce | Labeta |
Hmotnost | 100 g |