Burgundsko je zemí vinic a její vápencový terén s hustými lesy, z nichž se kdysi získávalo dřevěné uhlí, je bohatý na potaš, je tedy ideálním pro pěstování obzvláště silných a štiplavých hořčičných semen. Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgundským vínem je skutečnou francouzskou tradicí. Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě... Celý popis
Koupit za 110 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Burgundsko je zemí vinic a její vápencový terén s hustými lesy, z nichž se kdysi získávalo dřevěné uhlí, je bohatý na potaš, je tedy ideálním pro pěstování obzvláště silných a štiplavých hořčičných semen.
Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgundským vínem je skutečnou francouzskou tradicí.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
Složení: voda, hořčičná semínka, bílé víno (se siřičitany), pepřový coulis Espelette, (16% pepř Espelette AOP, ocet z bílého vína, sůl), ocet, sůl, antioxidant: disiřičitan draselný, okyselovač: kyselá citronová, koření..
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 137kJ / 568kcal,
tuky: 9,8g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g,
sacharidy: 3g,
-z toho cukry 3g,
bílkoviny: 6,2g,
sůl:5,6g.
Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgundským vínem je skutečnou francouzskou tradicí.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
Složení: voda, hořčičná semínka, bílé víno (se siřičitany), pepřový coulis Espelette, (16% pepř Espelette AOP, ocet z bílého vína, sůl), ocet, sůl, antioxidant: disiřičitan draselný, okyselovač: kyselá citronová, koření..
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 137kJ / 568kcal,
tuky: 9,8g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g,
sacharidy: 3g,
-z toho cukry 3g,
bílkoviny: 6,2g,
sůl:5,6g.
Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
Parametry
Výrobce | Edmond |