KÁVA: 75g Costa Rica Hacienda Sonora Black Honey Catuai OBLAST: ALEJUELA, GRECIA, VALLE CENTRAL, COSTA RICA Druh: Arabica Odrůda: Catuai Nadmořská výška pěstování: 1 200 - 1 300 m Období sklizně: říjen - březen Proces: Black Honey Sušení: Terasy Stupeň pražení: Střední Acidita: Střední Cupping score: 84,25 Chuťový profil: mandle, med, jablíčka, hibiscus KÁVA: 75g Cascavel Vermelha Natural OBLAST: Carmo de Minas, BRAZIL Druh: Arabica Odrůda: red bourbon Nadmořská výška pěstování: 800 - 1 100... Celý popis
Koupit za 334 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
KÁVA: 75g Costa Rica Hacienda Sonora Black Honey Catuai
OBLAST: ALEJUELA, GRECIA, VALLE CENTRAL, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Catuai
Nadmořská výška pěstování: 1 200 - 1 300 m
Období sklizně: říjen - březen
Proces: Black Honey
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Cupping score: 84,25
Chuťový profil: mandle, med, jablíčka, hibiscus
KÁVA: 75g Cascavel Vermelha Natural
OBLAST: Carmo de Minas, BRAZIL
Druh: Arabica
Odrůda: red bourbon
Nadmořská výška pěstování: 800 - 1 100 m
Období sklizně: Květen až září
Proces: Přírodní
Sušení: Terasy nebo africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 84
Chuťový profil: jahody, karamel, hořká čokoláda, pražené mandle
Káva: 75g ETHIOPIE - GUJI - SHAKISSO JIGESA - FW - GRADE 1 - ORGANIC
OBLAST: Shakisso, GUJI, ETHIOPIA
Druh: Arabica
Odrůda: JARC 74112, JARC 74158
Nadmořská výška pěstování: 2 200 - 2 250 m
Období sklizně: Listopad až leden
Proces: Promytý
Sušení: Africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Vysoká (4/5)
Cupping skóre: 86,75
Chuťový profil: lesní plody, citrusy, černý čaj
KÁVA: 75 g Mexico Santa Cruz Ozolotepec Washed GG-23 Pluma
OBLAST: Ozolotepec, MEXICO
Druh: Arabica
Odrůda: Bourbon, Catuai, Mundo Novo, Typica
Nadmořská výška pěstování: 1 100 m - 1 800 m
Období sklizně: listopad až březen
Proces: Promytá
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 83,5
Chuťový profil: Tmavá čokoláda, jablka, lískové oříšky
OBLAST: ALEJUELA, GRECIA, VALLE CENTRAL, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Catuai
Nadmořská výška pěstování: 1 200 - 1 300 m
Období sklizně: říjen - březen
Proces: Black Honey
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Cupping score: 84,25
Chuťový profil: mandle, med, jablíčka, hibiscus
KÁVA: 75g Cascavel Vermelha Natural
OBLAST: Carmo de Minas, BRAZIL
Druh: Arabica
Odrůda: red bourbon
Nadmořská výška pěstování: 800 - 1 100 m
Období sklizně: Květen až září
Proces: Přírodní
Sušení: Terasy nebo africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 84
Chuťový profil: jahody, karamel, hořká čokoláda, pražené mandle
Káva: 75g ETHIOPIE - GUJI - SHAKISSO JIGESA - FW - GRADE 1 - ORGANIC
OBLAST: Shakisso, GUJI, ETHIOPIA
Druh: Arabica
Odrůda: JARC 74112, JARC 74158
Nadmořská výška pěstování: 2 200 - 2 250 m
Období sklizně: Listopad až leden
Proces: Promytý
Sušení: Africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Vysoká (4/5)
Cupping skóre: 86,75
Chuťový profil: lesní plody, citrusy, černý čaj
KÁVA: 75 g Mexico Santa Cruz Ozolotepec Washed GG-23 Pluma
OBLAST: Ozolotepec, MEXICO
Druh: Arabica
Odrůda: Bourbon, Catuai, Mundo Novo, Typica
Nadmořská výška pěstování: 1 100 m - 1 800 m
Období sklizně: listopad až březen
Proces: Promytá
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 83,5
Chuťový profil: Tmavá čokoláda, jablka, lískové oříšky
Parametry
Stupeň pražení | střední |
Složení kávy | arabika |
Druh mletí | jemně |
Způsob přípravy | do kávomatu |
Typ | cappuccino a latte |