Směs na tmavý chléb se semínky - bez lepku I když nejste žádný mistr pekař, chléb si doma zvládnete upéct levou zadní! Nevěříte? Pak vyzkoušejte naši bezlepkovou směs na tmavý chléb se semínky a přesvědčte se o tom, že pečení chleba je vlastně hračka. A až se do něj zakousnete, už nebudete chtít žádný jiný. Výhodou této směsi na pečení je pak především to, že neobsahuje lepek ani řadu dalších alergenů, takže je vhodná pro celiaky, osoby s histaminovou intolerancí či s potravinovými alergiemi -... Celý popis
Koupit za 159 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Směs na tmavý chléb se semínky - bez lepku
I když nejste žádný mistr pekař, chléb si doma zvládnete upéct levou zadní! Nevěříte? Pak vyzkoušejte naši bezlepkovou směs na tmavý chléb se semínky a přesvědčte se o tom, že pečení chleba je vlastně hračka. A až se do něj zakousnete, už nebudete chtít žádný jiný.
Výhodou této směsi na pečení je pak především to, že neobsahuje lepek ani řadu dalších alergenů, takže je vhodná pro celiaky, osoby s histaminovou intolerancí či s potravinovými alergiemi - kromě alergie na sezam, který je ve směsi obsažen. Na rozdíl od jiných směsí v ní nenajdete:
vejce, droždí ani kvásek
mléko a laktóza
lepek, pšeničný škrob
cukr
konzervační látky
kukuřičná či rýžová mouka
sója, lupina
hydrogenované tuky
GMO
Návod na přípravu jednoho chleba
Do 250 ml vlažné vody přidejte 25 ml čerstvé citrónové šťávy nebo jablečného octa a důkladně rozmíchejte. Přidejte 250 g této moučné směsi a rukama nebo za pomoci kuchyňského robota důkladně promíchejte. Z takto připraveného těsta vyformujte bochníček, který nechte odpočívat 5 minut.
Následně těsto opět přepracujte, aby v něm nezůstal vzduch. Pak už jen bochník dejte na plech vystlaný pečícím papírem, vrch bochníku hluboce zařízněte a potřete roztaveným kokosovým tukem. Pečte v předehřáté troubě při teplotě 200 stupňů 70 minut. Upečený chléb nechte na mřížce vychladnout.
Z jednoho balení 500 g můžete upéct dva 400 gramové chleby a z kilového 4 chleby.
Složení
Tapioková mouka (maniokový škrob), jáhlová mouka, mouka z jitrocele indického (Plantago ovata), lněná mouka, lněná semínka, sezamová semínka, bambusová vláknina, jedlá soda, kyselina citrónová, himálajská sůl.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1360 kJ / 323 kcal
Tuky
8,06 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,75 g
Sacharidy
52,71 g
z toho cukry
4,73 g
Vláknina
16,74 g
Bílkoviny
8,2 g
Sůl
1,46 g
Skladování
Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem.
Vyrobeno
Slovensko
I když nejste žádný mistr pekař, chléb si doma zvládnete upéct levou zadní! Nevěříte? Pak vyzkoušejte naši bezlepkovou směs na tmavý chléb se semínky a přesvědčte se o tom, že pečení chleba je vlastně hračka. A až se do něj zakousnete, už nebudete chtít žádný jiný.
Výhodou této směsi na pečení je pak především to, že neobsahuje lepek ani řadu dalších alergenů, takže je vhodná pro celiaky, osoby s histaminovou intolerancí či s potravinovými alergiemi - kromě alergie na sezam, který je ve směsi obsažen. Na rozdíl od jiných směsí v ní nenajdete:
vejce, droždí ani kvásek
mléko a laktóza
lepek, pšeničný škrob
cukr
konzervační látky
kukuřičná či rýžová mouka
sója, lupina
hydrogenované tuky
GMO
Návod na přípravu jednoho chleba
Do 250 ml vlažné vody přidejte 25 ml čerstvé citrónové šťávy nebo jablečného octa a důkladně rozmíchejte. Přidejte 250 g této moučné směsi a rukama nebo za pomoci kuchyňského robota důkladně promíchejte. Z takto připraveného těsta vyformujte bochníček, který nechte odpočívat 5 minut.
Následně těsto opět přepracujte, aby v něm nezůstal vzduch. Pak už jen bochník dejte na plech vystlaný pečícím papírem, vrch bochníku hluboce zařízněte a potřete roztaveným kokosovým tukem. Pečte v předehřáté troubě při teplotě 200 stupňů 70 minut. Upečený chléb nechte na mřížce vychladnout.
Z jednoho balení 500 g můžete upéct dva 400 gramové chleby a z kilového 4 chleby.
Složení
Tapioková mouka (maniokový škrob), jáhlová mouka, mouka z jitrocele indického (Plantago ovata), lněná mouka, lněná semínka, sezamová semínka, bambusová vláknina, jedlá soda, kyselina citrónová, himálajská sůl.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1360 kJ / 323 kcal
Tuky
8,06 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,75 g
Sacharidy
52,71 g
z toho cukry
4,73 g
Vláknina
16,74 g
Bílkoviny
8,2 g
Sůl
1,46 g
Skladování
Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem.
Vyrobeno
Slovensko