Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso a také pro dochucení hotových pokrmů. Ječmenné miso má jemnou chuť a aroma. V biokvalitě. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí tradičním stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Japonci si bez miso pasty svou kuchyň nedovedou... Celý popis
Koupit za 235 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Danival Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL
Doprava:
59 Kč
Skladem
235 Kč
Koupit za 235 Kč
Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL
Doprava:
49 Kč
Skladem
289 Kč
Koupit za 289 Kč
Danival Miso ječmen BIO 390 g
Doprava:
29 Kč
Skladem
186 Kč
Koupit za 186 Kč
Danival Miso ječmen BIO 390 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
269 Kč
Koupit za 269 Kč
Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL
Doprava:
69 Kč
Skladem
313 Kč
Koupit za 313 Kč
Popis
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso a také pro dochucení hotových pokrmů. Ječmenné miso má jemnou chuť a aroma. V biokvalitě.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí tradičním stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Japonci si bez miso pasty svou kuchyň nedovedou představit. Ostatně miso polévkou svůj i den začínají. A tak vývar s miso pastou srkají již jako první jídlo dne na snídani. Miso pastu můžete použít jako základ miso polévky, pro zjemnění jídla, ale vykouzlíte z ní i neobvyklou zálivku na salát.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
SÓJOVÉ boby*, JEČNÉ kroupy* 41,5 %, jedlá sůl mořská, voda, enzym (Aspergillus oryzae). Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek, Sója
Skladování:
Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení:
Fermentovaná pasta ze sójových bobů a ječných krup.
Země původu:
Evropská unie
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Používá se pro dochucení polévek, omáček, zálivek, pomazánek a zeleninových pokrmů a pokrmů z mořských řas. Přidává se do horkého již hotového pokrmu. Nevařte. Pokrm by ztratil charakteristické miso aroma. Miso je velmi slané, proto již není potřeba pokrm solit.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí tradičním stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Japonci si bez miso pasty svou kuchyň nedovedou představit. Ostatně miso polévkou svůj i den začínají. A tak vývar s miso pastou srkají již jako první jídlo dne na snídani. Miso pastu můžete použít jako základ miso polévky, pro zjemnění jídla, ale vykouzlíte z ní i neobvyklou zálivku na salát.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
SÓJOVÉ boby*, JEČNÉ kroupy* 41,5 %, jedlá sůl mořská, voda, enzym (Aspergillus oryzae). Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny:
Lepek, Sója
Skladování:
Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení:
Fermentovaná pasta ze sójových bobů a ječných krup.
Země původu:
Evropská unie
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
Používá se pro dochucení polévek, omáček, zálivek, pomazánek a zeleninových pokrmů a pokrmů z mořských řas. Přidává se do horkého již hotového pokrmu. Nevařte. Pokrm by ztratil charakteristické miso aroma. Miso je velmi slané, proto již není potřeba pokrm solit.
Parametry
Výrobce | Danival |
Hmotnost | 390 g |